Signal Bedrift

Fiber fra Signal til din bedrift

Vårt hjerte har alltid banket for nordnorsk næringsliv, og som Nord-Norges største fiberleverandør kjenner vi de tøffe forholdene i nord på pulsen hver dag.

Vi vet at raske og stabile kommunikasjonsløsninger er avgjørende for å drive lokal, regional og global næringsvirksomhet i dag og i fremtiden.

Vi har levert innholds- og kommunikasjonsløsninger til private, offentlige og næringsdrivende markeder siden 2002 og er nå Nord-Norges største fiberleverandør. Vi ønsker å bidra til næringsutvikling der bedrifter ønsker å skape arbeidsplasser og folk ønsker å bo.

 

Bedriftens viktigst verktøy

Bredbånd er mer enn underholdning til hjemmet. Fiberbredbånd er i dag ett av bedriftens viktigste verktøy i en stadig mer krevende globalisert konkurranse, der innovasjon og effektivisering er nøkkelen til suksess.

Å ta i bruk fiberbredbånd gir trygghet for god kommunikasjon til kundene. På den måten får selgerne solgt flere av bedriftens produkter, produksjon får produsert og levert rett mengde med riktig kvalitet og fakturering kan skje til rett tid med riktig pris.

Utviklingen i internetthastigheter og kapasitet øker kraftig, bare de siste årene har behovet for hastighet og kapasitet mer enn tidoblet seg og man forventer at den vil øke også i framtiden. Med fiberbredbånd fra Signal er du rustet for de økningene som forventes uten begrensninger i hastighet og kapasitet. 

Sjekk ut våre bedriftstjenester her.

 

Vi leverer Altibox Bedrift

Vi vet at tid er en suksessfaktor for bedrifter. Det er derfor vi har som mål å levere Norges raskeste fiberbredbånd. Altibox tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester tilpasset bedriftsmarkedet.

Sjekk om din bedrift kan få Altibox bedrift.

 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud:

Send mail til: salgbedrift@signal.no

Ring: 75 43 05 01

Eller ta direkte kontakt med en av våre selgere.