Signal Bedrift

Vi leverer i tøffe forhold

Vårt hjerte har alltid banket for nordnorsk næringsliv, og som Nord-Norges største fiberleverandør kjenner vi de tøffe forholdene i nord på pulsen hver dag. Vi vet at raske og stabile kommunikasjonsløsninger er avgjørende for å drive lokal, regional og global næringsvirksomhet i dag og i fremtiden.

Vi har levert innholds- og kommunikasjonsløsninger til private, offentlige og næringsdrivende markeder siden 2002 og er nå Nord-Norges største fiberleverandør. Vi ønsker å bidra til næringsutvikling der bedrifter ønsker å skape arbeidsplasser og folk ønsker å bo.

Morgendagens motorvei

Bredbånd er mer enn underholdning til hjemmet. Fiberbredbånd er i dag ett av bedriftens viktigste verktøy i en stadig mer krevende globalisert konkurranse, der innovasjon og effektivisering er nøkkelen til suksess.

Å ta i bruk fiberbredbånd gir trygghet for god kommunikasjon til kundene. På den måten får selgerne solgt flere av bedriftens produkter, produksjon får produsert og levert rett mengde med riktig kvalitet og fakturering kan skje til rett tid med riktig pris.

Utviklingen i internetthastigheter og kapasitet øker kraftig, bare de tre siste årene har behovet for hastighet og kapasitet mer enn tidoblet seg og man forventer at den vil øke også i framtiden. Med fiberbredbånd fra Signal er du rustet for de økningene som forventes uten begrensninger i hastighet og kapasitet. 

Gå inn på våre tjenester for å lese mer om hva vi kan levere eller ta kontakt med en av våre selgere.