Våre tjenester

Fiber Internett Aksess

Fiber Internett Aksess

Mengen datatrafikk sprenger nye grenser hver dag. For å følge med på utviklingen er vi avhengig av infrastruktur som takler denne økningen. Med fiberbredbånd fra Signal har du nær ubegrenset kapasitet og hastighet.

Signal leverer fiber til bedrifter og offentlige markeder. Fiberbredbånd gir internettilgang med svært høy hastighet, sikkerhet og stabilitet, noe som gir optimal utnyttelse av krevende internettaktiviteter som videomøter, streaming, skybaserte tjenester, filutveksling, IP-telefoni og hjemmekontor. 

Fiber fra Signal gir symmetriske hastigheter, like høy opplasting som nedlasting, nær ubegrenset hastighet, enkel og rask oppgradering, stabil internett, redundans og support.  

Bedriftsnett (IP-VPN)

Bedriftsnett (IP-VPN)

Et lukket, bedriftsinternt nett for tale- og datakommunikasjon som knytter avdelinger sammen - uansett hvor de er i verden, og sørger for optimal utnyttelse av IT-investeringene.

Bedriftsnett eller IP/VPN er en optimal løsning for bedrifter med geografisk spredte lokasjoner. Det knytter sammen avdelinger på ulike lokasjoner i et og samme nettverk. Det er et lukket, sikkert, skalerbart og fleksibelt nett som gir mulighet for sentralisering av tjenester og påfølgende besparelser for din virksomhet  og samarbeidspartnere. 

Kunder med IP/VPN får et eget VPN-nettverk med ruting mellom alle lokasjoner. Dette betyr at nettet er sikkert, og at båndbredden utnyttes maksimalt. I tillegg vil rutingen av nettet hindre at unødvendig trafikk (broadcast og lokaltrafikk) går mellom de ulike avdelingskontorene. 

Brannmur

Brannmur

Sikkerhet for bedrifters data og kommunikasjon er viktig. Med en nettsentrisk brannmur fra Signal får din bedrift en sikkerhetsløsning skreddersydd de spesifikke behov en hver bedrift har, uavhengig av om bedriften er liten eller stor. 

Nettsentrisk brannmur betyr at brannmurtjenesten er en integrert del av selve fiberbredbåndet ditt. 

Med brannmurtjenesten fra Signal får du ingen fysisk boks plassert ut i bedriften som trenger vedlikehold. Du behøver heller ikke være bekymret for om sikkerhetsløsningen er oppdatert eller i drift - dette gjør vi som en del av løsningen. Og du kan konsentrere deg om å ta vare på dine kunder. 

SSL

SSL

Med SSL klientløsning får dine medarbeidere en klient som oppretter en sikker forbindelse til bedriftens interne nett/servere via internett når de er hjemme, på ferie eller på reise. SSL er litt forenklet sagt en mobil bedriftsnett (IP/VPN) klient som også har ett WEB-grensesnitt.

Med SSL fra Signal får de ansatte tilgang til bedriftens internnett både ved å bruke egne bærbare maskiner eller ved å besøke en internett kafè hvor som helst i verden. Eneste kravet er at maskinen er koblet til internett. 

Logger du på ved å bruke en pc på internettkafè vil alle spor fra din bruk være borte når du logger ut av SSL. Bruker medarbeiderne egne bærbare maskiner er brukeropplevelsen ved å koble opp via SSL klienten den samme som om den ansatte satt tilkoblet via egen arbeidsplass.

Bedrifts-TV (IP-TV)

Bedrifts-TV (IP-TV)

Med fiber fra Signal har du mulighet for bedrifts-TV. Vi leverer i dag flere kanalpakker tilpasset de forskjellige segmentene innenfor bedriftsmarkedet og det offentlige. I tillegg til bedre kanalpakker, får din bedrift en spennende interaktiv tv-portal med mange tjenester. 

Vi leverer TV-tjenester til bedriftsmarkedet med godkjente og rettighetsklarerte Tv-kanalpakker, egen TV-portal, "program on demand" - tjenesten hvor du kan spille av enkeltprogrammer fra TV 2 når du ønsker og så ofte som du vil, nyhets- og sportskanaler, lokale TV-kanaler, digitale radiokanaler og tjenester som peis, akvarium og webkamera. 

Utleie av trådløsutstyr

Utleie av trådløsutstyr

I dag skal alt være trådløst. Vi forventer nett når vi er på arrangementer, messer og andre tilstedninger. Vi har eget trådløsutstyr som våre kunder kan leie til arrangementer, messer og andre aktiviteter med opp til 50 aksesspunkter. Vi har levert WIFI til små arrangmeneter med 20 personer til store eventer med over 8000 deltakeret. Vi tilpasser trådløsløsningen etter kundens behov når det kommer til antall brukere og område som skal dekkes. Vi har levert WIFI til blant annet Parkenfestivalen, Blåfrost, forskjellige LAN og annet.