Nå kommer fiber'n til Glomfjord!

Publisert :

Takket være gode pådrivere og mange ildsjeler i Glomfjord går nå Signal sammen med Meløy energi for å gjøre fiberutbygging i Glomfjord til en realitet.

Nå kommer fiber'n til Glomfjord!

Allerede i August starter Meløy Energi gravingen, og alle som har bestilt fiber og Altibox vil bli koblet opp ila. 2017.

Det var ikke vært noe å si på verken engasjement, dugnadsånd eller antall interesserte i bygda. Nok en gang har vi fått oppleve hvor viktig fiberutbygging er for de som ønsker å bo og leve der tilgang til nett ikke er en selvfølge. Vi har ennå plass til flere som måtte ønske fiber og Altibox, men det er viktig at du som ennå ikke har bestemt deg bestiller så fort som mulig slik at du kommer med i denne runden. Kostnaden vil være høyere dersom man ønsker fiber i ettertid - sier Direktør Salg og Marked, Signal Bredbånd, Stein Roar Kristiansen.

Bestill fiber via www.signal.no/glomfjord

Muligheten for fiber kom som fra himmelen

Mange i Glomfjord har ikke hatt mulighet for bredbåndstilknytning i det hele tatt.

Randi Tinnan, styreleder og beboer i Taubaneveien BRL i Glomfjord, er en av dem som ikke har kunne få bredbånd til sin leilighet. Randi har utelukkende måttet bruke telefonen og 4G- nettet for å være koblet til internett. Selv hun som ikke bruker nettet til spesielt krevende oppgaver, ser hun likevel verdien av å ha en ordentlig bredbåndstilknytning.

-Man bruker jo nettet til alt, det er rett og slett et «must». En bolig i dag, uten bredbåndstilknytning, vil være mye mindre attraktiv på boligmarkedet. Dette har vært veldig etterlengtet hos beboerne i Borettslaget, hvor eksisterende bredbåndstilbyder ikke har prioritert å oppgradere kapasiteten slik at alle i borettslaget kunne få. Muligheten for fiber til Glomfjord kom som «fra himmelen» - sier Tinnan. 

Vi i Signal ønsker å gratulere Glomfjord, dere klarte det!! Signal vil holde beboerne i Glomfjord løpende informert om fremdrift og om hva de trenger å gjøre.