Signal søker en økonomisjef med fag og utvikling i fokus

Publisert :

Vil du ha en signaljobb i et av Nord-Norges raskest voksende selskaper?

Signal søker en økonomisjef med fag og utvikling i fokus

Signal Bredbånd søker en erfaren og utviklingsorientert økonomisjef, som får en sentral funksjon i vårt selskap og som skal arbeid med å sikre våre ambisiøse vekstmål i Nord-Norge. Stillingen har et overordnet ansvar for økonomiavdelingens leveranser innenfor controlling, finansiering, likviditet, regnskap, lønn, fakturering med mer, og vil ha personalansvar for seks kompetente og selvstendige medarbeidere. Økonomisjefen rapporterer til administrerende direktør i Signal og konserndirektør økonomi og finans i Lyse as. 

Signal skal styrke satsningen på fiberoptisk bredbånd til privat- og bedriftsmarkedet i Nord-Norge, og vi har store vekstplaner for årene som kommer. Det er derfor viktig å ha en faglig dyktig økonomisjef, som både trives med ledelse og deltakelse i strategisk utvikling av selskapet.

Hovedoppgaver

  • Overordnet ansvar for økonomifunksjonen i selskapet med regnskap, prognoser, budsjett for drift og investeringer, kontantstrøm og kapitalbehov/finansiering mv.
  • Følge opp og videreutvikle prosesser knyttet til blant annet rapportering, økonomiske rutiner og intern kontroll
  • Bidra til at selskapets prosjekter og aktiviteter er understøttet av tilstrekkelig økonomiske beregninger
  • Delta aktivt i ledergruppen, og være støtte og diskusjonspartner i gjennomføring av vår vekststrategi
  • Lede og videreutvikle økonomiavdelingens leveranser, kompetanse og arbeidsmiljø
  • Forberede styresaker og ivareta rollen som styresekretær for selskapet

Arbeidserfaring og kompetanse

Vi søker deg som har solid og bred økonomisk kompetanse. Det er ønskelig med høyere økonomisk utdanning, siviløkonom eller tilsvarende, og relevant praksis fra sentral økonomifunksjon. Ledererfaring er en fordel.

Personlige egenskaper

Du er strukturert, analytisk og forretningsorientert, og trives med at det blir stilt store krav til helhetsforståelse, faglig styrke og levering. Vi tror at samarbeid og samhandling skaper gode resultater, og du må evne å trives med å samarbeide på tvers av ulike faggrupper.

Vi tilbyr 

Vi tilbyr utfordrende oppgaver i et selskap med stor samfunnsbetydning og ekspansive vekstplaner i Nord-Norge, hvor du vil få en sentral rolle og stor påvirkningsmulighet. I Signal vil du være med på å ta verdifulle GREP sammen med høyt kompetente og entusiastiske kolleger.

Våre verdier Grensesprengende, Respekt, Entusiasme og Profesjonell skal bidra til at vi når vår visjon om Signal til alle – overalt.

Spørsmål og søknad

Ta gjerne kontakt med administrerende direktør i Signal Bredbånd Ole-Johnny Johansen (905 69 006) eller konserndirektør økonomi og finans i Lyse as Eirik Børve Monsen (916 39 831).

For personalrelaterte spørsmål kontakt HR i Lyse as ved Pål Svanes (934 88 114).

Vår rekrutteringspartner Essensi as ved Berit A. Laastad (971 60 626) tar også mot uforpliktende samtaler, og alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV sendes elektronisk via www.essensi.no innen 5. april 2018. 

undefined

Om Signal: 

Signal Bredbånd AS er et av Nord-Norges ledende bredbåndsselskap. Vi leverer digitale tjenester primært på fiber til private, offentlig og næringsdrivende markeder og omsetter for ca 250 millioner i 2017. Vi er i dag over 60 ansatte, fordelt på kontorene Bodø (HK), Fauske, Mo i Rana, Mosjøen, Tromsø, Narvik og Brønnøysund. Signal eies av Lysekonsernet i Stavanger, og vi leverer TV, internett og underholdning fra Altibox. Altibox ble kåret til å ha de mest fornøyde TV og bredbåndskundene for åttende året på rad i 2017. Les mer om Signal, Altibox og Lysekonsernet.

 

Stillingstittel Økonomisjef
Sted Bodø
Stillingstype 100%
Varighet Fast ansettelse
Søknadsfrist 05. april 2018
Kontaktperson Ta kontakt med Ole-Johnny Johansen på telefon 905 69 006 eller send e-post med CV til ole-johnny.johansen@signal.no