Signal og Altibox øker farten på fibersatsingen i Narvik

Publisert :

Signal og Altibox øker farten på fibersatsingen i Narvik. Første områder ut er Oscarsborg, Skistua og Furumoen. Neste område ut er Ankenes der salget nettopp er startet. Vi har spurt direktør for utbygging-, leveranse- og entreprenøravdelingen i Signal, Aage Blankvoll, om han kan si noe mer om fibersatsingen i sin gamle hjemby.

Signal og Altibox øker farten på fibersatsingen i Narvik

– Etter å ha bygget ut fiber i Bjerkvik i 2015 og i Håkvik i 2016 ble det i 2017 gjort en mer beskjeden satsning på fiber i Narvik fra Signal sin side. Nå tar vi fart på nytt og satser tyngre enn noen gang i Narvik, sier Aage Blankvoll. Ankenesværingen er direktør for utbygging-, leveranse- og entreprenøravdelingen i Signal.

– En del av DNAet til Signal stammer fra Narvik. Tidligere direktør Hans Larsen, teknisk sjef Bjørnar Blomli og jeg kommer alle fra Narvik eller Ankenes. Jeg håper derfor at narvikværingene tar godt imot våre salgsrepresentanter som går i området med tilbud om fiber fra Signal, sier Blankvoll.

Flere hundre narvikværinger vil ha fiber fra Signal

Vi har fått en fantastisk mottakelse på Oscarsborg og Skistua etter vi startet salget på slutten av fjoråret og har nå tilstrekkelig kundegrunnlag til å bekrefte utbygging i 2018 i denne delen av byen.

Vi har også det siste året fått mange hundre kundeforespørsler fra Narvik og Ankenes og responsen tyder på at vi er ønsket som leverandør der. Nå er det Ankenes som gjelder og vi håper på like god mottakelse der som i Narvik. 

– Som gammel ankenesværing brenner jeg for byggestart også på Ankenes i 2018. Nettopp de nye ambisjonene til Signal er grunnen til at jeg kom tilbake til Signal etter to år i annen virksomhet, sier Blankvoll, som også var utbyggingssjef for Signal i perioden 2009 – 2015.

Kåre Berglund er ny prosjektleder for fiberutbyggingen i Narvik

Vi er også svært fornøyd at vi har fått på plass Kåre Berglund som ny prosjektleder for fiberutbyggingen til Narvik. 

– Kåre er en ringrev i bransjen og vi har arbeidet med han i flere år gjennom hans rolle i Relacom. Med hard konkurranse om fiberkundene i Narvik skal det børstes støv av gamle konkurranseinstinkt, sier Aage Blankvoll.

Signal vektlegger å være lokal og nær

Signal har alltid vektlagt å være lokal og nær. Vi har blant annet invitert idrettslag i Narvik og Ankenes til å gjøre dugnad for de kundene som ikke selv vil gjøre sin egeninnsats i form av graving og legging av rør over egen tomt. 

– Dette vil være en win-win både for kundene som vil spare penger og idrettslagene som vil kunne tjene inn verdifulle dugnadskroner, sier Blankvoll.

Signal er Altibox-partner i Nordland, Troms og Finnmark

Signal er Altibox-partner for Nord-Norge og leverer med det markedets mest innovative bredbånds- og TV-løsning. Med fiber i hus har du ubegrenset kapasitet og garantert plass til dagens og fremtidens bredbåndsbaserte tjenester. Stadig flere mobiltelefoner, nettbrett, TVer og andre produkter som koples til nett krever langt større kapasitet enn den gamle teknologien kan takle.

– Fiber er dagens og ikke minst fremtidens løsning for kommunikasjon, informasjon og underholdning i hjemmet. Har man fiberbredbånd, vil det si god kapasitet uansett hvor mange som er på samtidig. Opp- og nedlastningshastighet er like rask, og dedikerte fiberlinjer gjør at tilgangen ikke blir påvirket av naboens nettbruk, sier Blankvoll.

Altibox best i bransjen for 8. år på rad

I 2017 vant Altibox-partnerskapet for 8. år på rad prisen for å ha de mest fornøyde bredbåndskundene i landet, ifølge det uavhengige analysebyrået EPSI Norge. 

– Kundemålingen til EPSI viser at vi gjør mye riktig, og det er en stor tillitserklæring fra kundene våre. Det gjør at jeg er trygg på at kundene som velger Signal vil bli fornøyde, sier Blankvoll.

 

Kontaktpersoner for media

Aage Blankvoll, direktør utbygging, leveranse og entreprenør, tlf. 905 33 305

Ole-Johnny Johansen, administrerende direktør, tlf. 905 69 006

 

Fakta om Signal Bredbånd AS

Signal Bredbånd AS er Nord-Norges største fibernettselskap. Vi bygger og drifter fibernett og leverer bredbåndstjenester i landsdelen. Selskapet er Altibox-partner, og har per i dag over 20 000 privatkunder i Nord-Norge. Signal Bredbånd har rundt 60 ansatte, hovedkontor i Bodø, kunderservice på Fauske og kontorer i Narvik, Tromsø, Mo i Rana, Mosjøen og Brønnøysund. Selskapet eies av Lyse Fiberinvest AS.