Signal oppgraderer radiolinjene på Storfjellet og Vardefjellet

Publisert :

Gladnyhet til radiolinje-kunder tilknyttet radiomastene på Storfjellet og Vardefjellet; innen kort tid vil dere kunne få høyere hastigheter inntil 30/5 Mbit/s.

Signal oppgraderer radiolinjene på Storfjellet og Vardefjellet

I forbindelse med oppkjøpet av Noraxess i Mosjøen i 2015 overtok Signal Bredbånd i tillegg til fiber-kunder en god del kunder på radiolinjer. I vinter opplevde vi dessverre store utfordringer med noen av radiomastene. Dette førte dessverre til at flere av våre kunder periodevis har vært fri for internett. Vi jobber hardt for å sikre at det ikke skal skje igjen. 

Siden overtagelsen har Signal brukt tid på å dokumentere radionettet og tilpasse dette til eksisterende drift og supportplattform. Vi har også brukt tid på å planlegge oppgradering av radionettet, slik at vi skal være i stand til å tilby flest mulig av våre eksisterende kunder på Helgeland bedre og sikrere tjenester.

Vi gjør også nå en større oppgradering av radiomastene på Storfjellet og Vardefjellet. Dermed vil de fleste radiolinje-kundene våre i Mosjøen i løpet av de neste ukene få mulighet å oppgradere hastigheten på linjene sine. Oppgraderingen gjør det mulig for kundene å få hastigheter inntil 30/5 Mbit/s.  

Vi vil innen kort tid ta kontakt med radiolinje-kundene det gjelder for priser og bestilling.

Les mer og forhåndsbestill radiolinje her