Signal søker Administrerende direktør

Publisert :

Signal Bredbånd søker en entusiastisk direktør med stor gjennomføringskraft til å lede vår ambisiøse vekstsatsning i Nord-Norge. Med på laget er engasjerte og resultatorienterte medarbeidere som tar grep for å få fiber ut til folket.

Signal søker Administrerende direktør
Signal Bredbånd skal styrke satsningen på fiberoptisk bredbånd til privat- og bedriftsmarkedet i Nord-Norge. Dette gjennom videre utbygging og utvikling av eget fiberaksessnett og med markedsledende innhold fra Altibox. I 2017 vil vi omsette for godt over 250 MNOK, og vi har store vekstplaner for årene som kommer. Vi ønsker derfor å toppe laget med en forretningsfokusert administrerende direktør som evner å knytte til seg de beste samarbeidspartnerne og som identifiserer konkurransefortrinnene i markedet. 

Hovedoppgaver 
• Lede Signal Bredbånd 
• Styrke og videreutvikle markedsposisjonen 
• Identifisere og kapitalisere på framtidige muligheter i et krevende 
   og konkurranseintensivt marked 
• Samarbeide og skape vekst i dialog med eierne og Altibox 
• Videreutvikle og motivere organisasjonen, og fremme 
   kontinuerlig forbedring 
• Samhandle om utbygging med myndigheter, entreprenører og 
   partnere 
• Overvåke og posisjonere selskapet i en bransje preget av 
   innovasjon og utvikling 

Den rette topplederkandidaten har høyere utdanning, teknisk/kommersiell erfaring og god markedsforståelse, gjerne fra telekombransjen, og har god kjennskap til verdikjeder og prosesser. Det forventes god teknologisk innsikt, og forståelse for hva morgendagens kunder ønsker og forventer. 

Du er en pådriver som trives i en strategisk og operativ rolle. Du er opptatt av samarbeid og har stor gjennomføringsevne. Som leder er du en humørspreder og relasjonsbygger som gir tydelige mål og retning til dine medarbeidere. Du er modig og tar grep der det trengs! 

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt styreleder Anne Berit Rørlien (900 100 61) eller vår rekrutteringspartner Essensi as ved Berit A. Laastad (97 16 06 26). 

For personalrelaterte spørsmål kontakt HR ved 
Pål Svanes (934 88 114). 

Søknad sendes elektronisk via www.essensi.no innen 27. august.