Signal leverer Altibox

Signal leverer Altibox

Som din lokale Altibox-leverandør gir Signal deg tilgang til fremtidens fibernett og et stort utvalg gode, fremtidsrettede og spennende produkter innen internett, tv og telefoni via fiberbredbånd.

Les mer om Altibox-produktene vi leverer her.

Vi leverer fiberbredbånd og Altibox til:

Borettslag/sameier

Enebolig/selveier

Boligutbyggere

Studenter - StudentiNord og SiNe

Fiber er fremtiden

Altibox var først i Norge med 100% fiber til privatmarkedet. Fiberbredbånd er den beste løsningen for å utnytte fremtidens muligheter.

Les mer om fiberbredbånd.

Vi er alltid nær og tilgjengelig

Lokal tilstedeværelse er viktig for oss, derfor har vi i dag lokale avdelinger i Bodø, Narvik, Mo i Rana, Tromsø og eget kundesenter på Fauske. Vi kjenner regionen og lokalmiljøet og vet hvor viktig nærhet og tilgjengelighet er, så du kan være trygg på at vi alltid er i stand til å gi deg den beste kundeservicen.

Kontaktinformasjon til vårt kundesenter finner du her.

 

undefined

Best på kundeservice 7 år på rad

I følge EPSI har Altibox i syv år på rad hatt de mest fornøyde og lojale kundene innen både digital-tv og bredbånd. Produktene våre har flere ganger blitt kåret til best i test, og våren 2014 ble Altibox kåret til Norges beste på kundeservice av TNS Gallup. Altibox vant her prisen for Norges beste kundeservice, uavhengig av kategori, samt på kategoriene tv-distributør og bredbånd. Som en del av Altibox-partnerskapet er dette anerkjennelser vi er stolte over.