Boligutbygger

Boligutbygger

Med fiber fra Altibox blir boligen forberedt for fremtiden

Morgendagens boliger fortjener morgendagens bredbånd. Med fiberbredbånd helt inn i husveggen er du klar til å ta imot fremtidens nettbaserte muligheter.

Vi leverer kollektive avtaler til meget gunstige priser, og hjelper deg med å finne løsningen som passer best for ditt prosjekt. Med Altibox får fremtidige beboere den beste og mest moderne løsning for TV, fiberbredbånd og hjemmetelefon. Med et stort produktspekter og konkurransedyktige priser, kan vi gi beboerne en helt optimal digital hverdag. Les mer om Altibox produkter.

En bolig med fiber installert vil være betraktelig mer attraktiv på boligmarkedet. Hver beboer får en dedikert fiberkabel slik at kapasiteten på linjen ikke vil bli påvirket av naboens bruk, slik det vil bli med Coax/Pon-nettet.

undefined  undefined

Altibox leverer framtidens tjenester i dag

Velger du oss som leverandør får du en dedikert kontaktperson som følger hele byggeprosessen og som vil hjelpe deg å velge riktig type løsning til din type segment. Vi er totalleverandør av en valgfri pakke bestående av fiberbredbånd, TV og hjemmetelefon fra Altibox, skreddersydd etter kundens ønske.

Ta kontakt med en av våre selgere før byggeprosessen av et nybygg er i gang slik at vi kan levere alt ferdig montert til innflytting.