Borettslag/sameier

Signal leverer Altibox til boligselskaper i Nordland og Tromsø. Vi skreddersyr løsninger som passer ditt borettslag eller sameie best.

Styret i boligselskapet inngår en fellesavtale til godt konkurransedyktige priser, og hver enkelt beboer har så muligheten til å oppgradere tjenestene etter behov.

Ta kontakt med en av våre selgere for å undersøke om ditt borettslag/sameie kan få Altibox fra Signal. Våre selgere vil gjøre sitt ytterste for å finne den beste løsningen for ditt boligselskap.

Eksisterende kunde?

Ved spørsmål eller bestillinger vil Signal kundesenter gjøre sitt aller beste for å hjelpe dere. Ring telefon 75 43 05 00 eller send oss en e-post på post@signal.no. Du kan også bestille produkter på Mine sider.

Hvorfor bør din boligsammenslutning velge Signal og Altibox?

  • Skreddersydde løsninger: Ingen boligselskaper er like. Vi vil derfor jobbe hardt for å finne den beste løsningen for ditt boligselskap med valgfri pakke av fiberbredbånd, TV og telefoni til rabatterte priser i fellesavtale.
  • Etter behov: Hver enkelt beboer kan individuelt oppgradere tjenestene fra oss ved behov.
  • Kundeservice: Altibox har de mest fornøyde kundene i bransjen for 6 året på rad, i følge EPSI kundeundersøkelse. Hvorfor skal ditt borettslag eller sameie velge noe annet?
  • Forutsigbarhet: Vi har prisgaranti i hele avtaletiden, det vil si at prisen ikke vil endre seg.
  • Lokal og nær: Vi har lokale kontorer i Bodø, Fauske, Tromsø og Mo i Rana slik at våre kunder kan få rask hjelp og nytt utstyr på dagen når de trenger.
  • Lokalt kundesenter: i vår Nordnorske supportavdeling på Fauske sitter de mest kompetente og beste medarbeiderne for å gi deg den hjelpen du trenger.
  • Egen kontaktperson: For styret i boligselskapet tilbyr vi egen lokal kontaktperson samt tilgang til vakttjeneste døgnet rundt, hele året.
  • Døgnåpen kundeservice: Altibox tilbyr døgnåpen kundeservice - også på Facebook og twitter.
  • Lang erfaring: Signal og Altibox har lang fartstid på fiber, og er Norges største, eldste og beste fiberleverandør.
  • Klar for fremtiden: Med Aktivt optisk fibernett har du fiberteknologi helt inn i boligen din. Dette gir deg som kunde den beste og mest stabile løsningen for å få levert dagens og fremtidens innovative tjenester. Ikke minst sikrer du at du får den hastigheten og kapasiteten du betaler for.*

 

*Ditt boligselskap har oftest valget mellom bredbåndstjenester på koax eller fiber, eller en kombinasjon. Denne kombinasjonen kalles som oftest; HFC (Hybrid Fiber Coax) og er en hybridløsning basert på fiber- og kobberteknologi. Dette innebærer at det er etablert en fiberkabel frem til et skap, men videre derfra og inn i boligene er det strukket koax. Noen leverer fiber også helt inn i boligene, men da basert på teknologien PON - dette er en rimeligere løsning.

undefined

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med egen fiber (FTTH = Fiber to the Home) inn i boligen får du den kapasiteten du har bestilt.