Enebolig/selveier

Enebolig/selveier

Signal er din lokale Altibox- leverandør. Vi leverer 100% fiber til privatkunder i Nord-Norge og har i følge EPSIs kundetilfredshetsundersøkelse Norges mest fornøyde TV- og bredbåndskunder for 6. året på rad i 2015 - hvorfor velge noe noe annet?

 

 

Ny kunde

Ny kunde

Vi bygger kontinuerlig ut fibernettet vårt, og opplever stor pågang. Utbyggingen blir gjort i geografiske soner og styres av interessen i hvert enkelt nabolag. Sjekk om du kan få fiberbredbånd fra Signal nedest på siden!

Vi strekker fiberkabelen helt inn i din bolig. Med Altibox fiberbredbånd er du garantert å ha kapasitet nok til det som måtte komme av løsninger og tjenester i fremtiden. Vi tilbyr komplette TV-, internett- og telefonløsninger, skreddersydd for deg. Les mer om fiberbredbånd og Altibox.

Hvordan er status på utbyggingen i mitt område?

Hvordan er status på utbyggingen i mitt område?

Du kan følge fremdriften på utbygging i ditt område på Status utbygging. Her legger vi fortløpende ut informasjon gjennom alle fasene av utbyggingsprosjektet.

Eksisterende kunde?

Eksisterende kunde?

Ved spørsmål eller bestillinger vil vårt kundesenter gjøre sitt aller beste for å hjelpe dere. Ring telefon 75 43 05 00 eller send oss en e-post på post@signal.no. Du kan også bestille produkter på mine sider eller i vår nettbutikk

Har du problemer med tv eller internett kan du sjekke driftsmeldinger for ditt område.

Informasjonsmateriell:

Informasjonsmateriell:

Kontakt oss

Hjelp/FAQ

Logg inn på mine sider og webmail

Vilkår Altibox