Status for fiberutbygging i ditt nærområde

Følg fremdriften for fiberutbygging i ditt nærområde.

Vi gjør oppmerksom på at navn etter hovedsentralen ikke alltid vil gi korrekt stedsbeskrivelse.

Dersom du ikke finner ditt område i oversikten kan det være fordi området fortsatt er helt nytt eller ferdig utbygd. Du er da hjertelig velkommen til å kontakte oss slik at vi får gitt deg informasjon tilhørende ditt område. Velg region, sted og område over. 

Film om hvordan du utfører egeninnsats

Denne filmen forklarer på en enkel måte hvordan egeninnsatsen fungerer og hva du som kunde kan utføre selv.

Slik utfører du egeninnsats (PDF)

Viktig informasjon: Plassering av hjemmesentral i din bolig (PDF)

  • I denne fasen kontakter vi alle innenfor det området vi kan bygge ut. Kontakt oss på 75 43 05 00 om du trenger mer informasjon, eller ved bestilling.
  • I denne fasen planlegger vi når det vil bli utbygging. Vi har mottatt tilstrekkelig antall bestillinger, og starter planleggingen av hvor vi skal grave, eller trekke i stolper, for at fiberen kommer frem til alle som har bestilt.
  • I denne fasen bygger vi den nødvendige infrastrukturen, og fører fiberkabelen frem til boligen din. Avhengig av hvor det er kabler fra før vil fiberlinjen enten graves ned eller trekkes mellom telefonstolper.
  • Den fysiske installasjonen i din bolig vil bli foretatt i denne fasen. Vi kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.
  • Vi skal gjøre vårt ytterste for å gjøre deg fornøyd. Har du noen spørsmål, eller ønsker å bestille noe så kontakt vårt kundesenter på 75 43 05 00.
  • Nyttig å vite! Vi gjør oppmerksom på at områdene har navn etter hovedsentralen og ikke alltid vil angi korrekt stedsbeskrivelse.