skip to Main Content

Fase 2: Bjørndalslia

Utbyggingen av fiberbredbånd nærmer seg, men vinteren sitter fremdeles godt her i nord. Vi har nå lagd en plan på hvor gravetrasé vil gå, og vi forventer å kunne starte opp med graving i slutten av mai. Vi ønsker i forkant å invitere beboere i Bjørndalslia til et utbyggingsmøte slik at dere vet litt mer om hvilke planer som foreligger, og kan komme med ulike spørsmål som dere måtte ha om gravetrasé, graving over egen tomt, innvendig installasjon m.m.

Hvis du fremdeles ikke har bestilt – det er ennå mulighet til det! Hjertelig velkommen til utbyggingsmøte på Kantina i Mørkvedhallen 20.mars kl. 18.00-20.30. Har du ikke mulighet til å komme kan du ta kontakt med kundesenteret på tlf: 75 43 05 00 for spørsmål/bestilling eller melde din interesse her.

9. november 2017: Vi har gleden av å meddele at vi har besluttet å bygge ut Bjørndalslia med fiberbredbånd. Takk til alle dere som har bestilt! Vi starter nå med prosjektering av området. Vi vil deretter komme med en fremdriftplan, slik at dere som har bestilt fiber vet mer når dere kan forvente installasjon.

Dersom du ikke har bestilt enda, er det ikke for sent. For å sikre at du har nok fart og kapasitet på ditt bredbånd, i dag og for fremtiden, trenger vi deg som kunde! Ta kontakt med våre salgsrepresentanter Gard Tollefsen tlf.nr.: 932 43 406 eller Stian Hulthin tlf.nr.: 907 95 049

Back To Top