skip to Main Content

Fase 2: Bjørkåsen

Vi ønsker nok en gang å takke alle dere som har bestilt, og som har gjort planene om fiberutbygging i Bjørkåsen til en realitet.

Nå som vinteren herjer får vi ikke gjort stort av gravearbeid. For å sikre rask fremdrift i prosjektene vil vi i mellomtiden starte med forhåndsinstallasjoner. Dette innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår gravearbeider før vi får fibersignalet frem. Du vil derfor ikke ha tilgang til dine Altibox-tjenester etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når våren kommer og gravearbeidet kan ferdigstilles.

Frem til vinteren slipper taket vil vi utføre forhåndsinstallasjoner i flere av områdene i Bodø. Det vil bli sendt ut mer detaljert informasjon når vi vet når forhåndsinstallasjonene i Bjørkåsen vil finne sted.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før montørene besøker feltet for innvendige installasjoner. Du kan melde interesse her, eller kontakte vårt Kundesenter.

05. desember 2018: Da har vinteren for alvor gjort sitt inntog i Bodø, og på grunn av frost og tele i bakken må vi parkere gravemaskinene for i år. Dette betyr at vi dessverre ikke får påbegynt gravearbeidet i Bjørkåsen før mot våren 2019.

Vi ønsker å takke dere alle for tålmodigheten, og ser frem til  våren da vi kan fortsette arbeidet med å få lagt fiber til beboerne i Bjørkåsen. Husk at du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med vårt Kundesenter om du har spørsmål, eller ønsker å dele en tilbakemelding.

24. oktober 2018: Vi har gleden av å meddele at vi har besluttet å bygge ut med fiberbredbånd i området Bjørkåsen. Tusen takk til dere som har bestilt og gjort dette mulig.

Vi er nå ferdig med gravingen i Bjørndalslia og er godt igang med de andre utbyggingsområdene i Bodø.  Likevel; som de fleste nordboere vet: «Winter is coming»! Vi vil gjøre vårt ytterste for å få levert til flest mulig før frosten kommer, men dessverre rår vi ikke over årstidene. Vi estimerer gravestart i Bjørkåsen våren 2019.

Har du ikke bestillt ennå? Det er ikke for sent. Ikke nøl med å ta kontakt med vårt Kundesenter på tlf.nr.: 754 30 500 eller meld din interesse her.

Back To Top