skip to Main Content

Fase 2: Svartlia

Da har vinteren for alvor gjort sitt inntog i Bodø, og på grunn av frost og tele i bakken må vi parkere gravemaskinene for i år. Dette betyr at vi dessverre ikke får påbegynt gravearbeidet i Svartlia før mot våren 2019.

Vi ønsker å takke dere alle for tålmodigheten, og ser frem til  våren da vi kan fortsette arbeidet med å få lagt fiber til beboerne i Svartlia. Husk at du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med vårt Kundesenter om du har spørsmål, eller ønsker å dele en tilbakemelding.

24. oktober 2018: Vi har gleden av å meddele at vi har besluttet å bygge ut med fiberbredbånd i området Svartlia. Tusen takk til dere som har bestilt og gjort dette mulig.

Vi er nå ferdig med gravingen i Bjørndalslia og er godt igang med de andre utbyggingsområdene i Bodø.  Likevel; som de fleste nordboere vet: «Winter is coming»! Vi vil gjøre vårt ytterste for å få levert til flest mulig før frosten kommer, men dessverre rår vi ikke over årstidene. Vi estimerer gravestart i Svartlia våren 2019.

Har du ikke bestillt ennå? Det er ikke for sent. Ikke nøl med å ta kontakt med vårt Kundesenter på tlf.nr.: 754 30 500 eller meld din interesse her.

Back To Top