skip to Main Content

Fase 2: Vasslia og Støver

Vi ønsker nok en gang å takke alle dere som har bestilt, og som har gjort planene om fiberutbygging i Vasslia og Støver til en realitet.

Nå som vinteren herjer får vi ikke gjort stort av gravearbeid. For å sikre rask fremdrift i prosjektene vil vi i mellomtiden starte med forhåndsinstallasjoner. Dette innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår gravearbeider før vi får fibersignalet frem. Du vil derfor ikke ha tilgang til dine Altibox-tjenester etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når våren kommer og gravearbeidet kan ferdigstilles.

Frem til vinteren slipper taket vil vi utføre forhåndsinstallasjoner i flere av områdene i Bodø. Det vil bli sendt ut mer detaljert informasjon når vi vet når forhåndsinstallasjonene i Vasslia og Støver vil finne sted.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før montørene besøker feltet for innvendige installasjoner. Du kan melde interesse her, eller kontakte vårt Kundesenter.

05. desember 2018:Da er vinteren i anmarsj, og på grunn av frost og tele i bakken må vi parkere gravemaskinene for i år. Dette betyr at vi ikke får påbegynt graving i området Vasslia og Støver før mot våren 2019.

Vi ønsker å takke for deres tålmodighet, og ser frem til våren da fremdriften kan fortsette. Hvis noe er uklart skal du ikke nøle med å kontakte vårt Kundesenter .

24. oktober 2018: Vi har gleden av å meddele at vi har besluttet å bygge ut med fiberbredbånd i området Vasslia og Støver. Tusen takk til dere som har bestilt og gjort dette mulig.

Vi er nå ferdig med gravingen i Bjørndalslia og er godt igang med de andre utbyggingsområdene i Bodø.  Likevel; som de fleste nordboere vet: «Winter is coming»! Vi vil gjøre vårt ytterste for å få levert til flest mulig før frosten kommer, men dessverre rår vi ikke over årstidene. Vi estimerer gravestart i Vasslia og Støver våren 2019.

Har du ikke bestillt ennå? Det er ikke for sent. Ikke nøl med å ta kontakt med vårt Kundesenter på tlf.nr.: 754 30 500 eller meld din interesse her.

Back To Top