skip to Main Content

Fase 3: Bjørkåsen

I løpet av juli vil de første 80 kundene i Bjørkåsen få aktivert sine Altibox-tjenester. De det gjelder vil motta E-post og SMS fra oss med nærmere informasjon. Dette betyr at det ikke er lenge til deler av beboerne i Bjørkåsen kan lene seg tilbake, ta på seg ekspedisjonshatten og dra på oppdagelsesferd i Altibox-universet.

I disse dager pågår det også prosjektering av områder i Øvre Bjørkåsen og Bjørkåsfoten. I første omgang jobbes det med kabelpåvisning. Dette må gjøres for å sikre at gravearbeidet ikke skader det eksisterende kabel- og ledningsnettet. Når området er ferdig prosjektert vil beboerne motta mer detaljert informasjon om gravetraseer.

Husk å sørge for at din bestilling er registrert før gravemannskapet reiser videre. Kontakt vårt Kundesenter for å bestille til prosjektpris. Gjengen på kundesenteret er også klar for å svare på andre spørsmål du måtte ha – så ikke nøl med å ta kontakt.

06. juni 2019: Vi er godt igang med gravearbeidene i Bjørkåsen. Entreprenør Trasè AS har den siste måneden utført både maskin- og håndgraving i området.

For å sikre at fremdriften holder frem vil vi hente inn et ytterligere selskap til prosjektet i Bjørkåsen. Vi estimerer at mannskap fra Scanmatic AS er på plass i løpet av neste uke (uke 24).

I anleggsperioden vil det normalt være flere gravere og maskiner i arbeid. Dette kan medføre noe støy og kan påvirke trafikkavviklingen i området. Vi vil gjøre alt vi kan for at ulempen skal bli så liten som mulig.

Dersom du ønsker å benytte deg av muligheten til å etablere fiber til din bolig anbefaler vi at du tar kontakt med vårt Kundesenter snarest, slik at vi ikke graver forbi. Ta gjerne turen innom vårt kontor i Per Helgesens vei 99 om du har spørsmål, vi er alltid motivert for en hyggelig fiberprat.

8. mai 2019: Mannskap og maskiner er nå klare til å bygge ut Bjørkåsen med ekte nordnorsk fiberbredbånd. Vi venter nå kun på en tilbakemelding fra kommunen, og regner med at dette er på plass i løpet av uka. Vi gleder oss til første spadetak!

15. april 2019: Våren er i anmarsj og fiberutbyggingen i Bjørkåsen nærmer seg med stormskritt. Vi vil starte med gravearbeidene i begynnelsen av mai. Graveentreprenør i området vil være Trasè AS.

I forbindelse med fiberutbyggingen vil vi avholde et informasjonsmøte for beboerne i Bjørkåsen. På møtet vil vi være representert med flere av våre avdelinger, slik at du kan få svar på de spørsmålene du sitter inne med. Kom innom for en hyggelig prat om eksempelvis Altibox TV- og fiberbredbånd, utbygging, gravetrasé eller installasjoner.

UTBYGGINGSMØTE

Dato: Onsdag 24. april 2019

Sted: Signal Bredbånd, Per Helgesens vei 99

Tidspunkt: Kom når det passer best for deg mellom kl. 17:30-19:30

For å sikre raskest mulig fremdrift starter vi nå også opp med forhåndsinstallasjoner hos de som har bestilt. Dette innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår gravearbeider før vi får fibersignalet frem til husveggen. En vil derfor ikke ha tilgang til Altibox-tjenestene etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når gravearbeidet er ferdigstilt. De det gjelder vil bli kontaktet av montør fra Haneseth AS etter påske, slik at nøyaktig tidspunkt for installasjon kan avtales. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før montørene besøker feltet for innvendige installasjoner. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her.

Håper vi ser deg på utbyggingsmøtet!

 

Back To Top