skip to Main Content

Fase 3: Skavdalslia – God fremdrift i gravearbeidet

Det er god fremdrift i gravearbeidet i Skavdalslia, og 4 gravere fra Dragefossen AS er i full sving slik at beboerne i området skal få tilgang til ekte nordnorsk fiberbredbånd.

Asfaltkryssing er utført, og neste uke (uke 24) starter vi opp med fiberblåsing.

Parallelt med at entreprenør Dragefossen påser at gravearbeidene går etter plan, undersøker vår dyktige prosjektleder hvorvidt prosjektområdet i Skavdalslia kan utvides. Dette vil i så tilfelle innebære at enkelte husstander i Høglia også kan få fiber.

Flere av beboerne i området har allerede hatt besøk av montør fra Peder Brenne AS. De som ikke har fått utført den innvendige installasjonen per nå, vil bli kontaktet av montør slik at tidspunkt for dette kan avtales.

Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før det graves forbi boligen din. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her, eller komme innom våre lokaler i Per Helgesens vei 99.

13. mai 2019: I forbindelse med fiberutbyggingen i Skavdalslia vil vi avholde et informasjonsmøte for beboerne i prosjektområdet. På møtet vil vi være representert med flere av våre avdelinger, slik at du kan få svar på de spørsmålene du sitter inne med. Kom innom for en hyggelig prat om eksempelvis Altibox TV- og fiberbredbånd, utbygging, gravetrasé eller installasjoner.

UTBYGGINGSMØTE

Dato: Onsdag 15. mai 2019

Sted: Signal Bredbånd, Per Helgesens vei 99

Tidspunkt: Kom når det passer best for deg mellom kl. 17:30-19:30

Gravearbeidet i Skavdalslia utføres av Dragefossen, mens Peder Brenne AS står for de innvendige installasjonene. I anleggsperioden vil det normalt være flere gravemaskiner og lastebiler i arbeid. Dette kan medføre noe støy og kan påvirke trafikkavviklingen i området. Vi vil gjøre alt vi kan for at ulempen skal bli så liten som mulig. Dersom du har spørsmål eller spesielle ønsker rundt gravetrasé anbefaler vi at du kommer på utbyggingsmøtet for avklaring.

Håper vi ser deg på utbyggingsmøtet!

08. mai 2019: Nå nærmer fiberutbyggingen i Skavdalslia seg med stormskritt. Gravemelding er godkjent, og mannskap og maskiner er klare for dyst! Så snart vi mottar siste rest av materiell fra leverandør går første spadetak i jorda.

Parallelt med gravearbeidet vil vi utføre forhåndsinstallasjoner hos de som har bestilt. Dette innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår gravearbeider før vi får fibersignalet frem til husveggen. En vil derfor ikke ha tilgang til Altibox-tjenestene etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når gravearbeidet er ferdigstilt.

De det gjelder vil bli kontaktet av montør fra Peder Brenne AS, slik at nøyaktig tidspunkt for installasjon kan avtales. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før gravearbeidet starter opp. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her.

 

Back To Top