skip to Main Content

Fase 3: Skeiddalen

Da har vinteren for alvor gjort sitt inntog i Bodø, og på grunn av frost og tele i bakken må vi parkere gravemaskinene for i år. Da en del gravearbeid gjenstår vil vi ikke lykkes med å få koblet opp alle som har bestilt før mot våren. De som får utsatt sin fiberleveranse til vår/sommer 2019 vil motta nærmere informasjon om dette.

Vi begynner snarlig med installasjoner i de husstandene hvor gravearbeidet allerede er ferdigstilt. De det gjelder vil på forhånd bli kontaktet av montør fra Scanmatic, slik at passende tidspunkt for innvendig installasjon kan avtales.

Vi ønsker å takke dere alle for tålmodigheten, og ser frem til  våren da vi kan fortsette arbeidet med å få lagt fiber til Skeiddalen. Husk at du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med vårt Kundesenter om du har spørsmål, eller ønsker å dele en tilbakemelding.

27. november 2018: Vi er nå godt igang med gravingen av fiberbredbånd i området Skeiddalen. Gravearbeidet vil fortsette med fullt trykk så lenge klimaet tillater det, men som de fleste nordboere vet: «Winter is coming»! Vi rår dessverre ikke over årstidene, men vi skal gjøre vårt ytterste for å få levert til flest mulig før frosten kommer.

Da vi ikke har fått gravetillatelse fra Bodø kommune til å foreta en nødvendig veikryssing, har vi sett oss nødt til å endre prosjektgrensene i Skeiddalen. Bakgrunnen for avslaget er at det har vært gravearbeid i deler av prosjektområdet tidligere, hvilket bryter med kommunens fredningstid som er på 5 år. Som et resultat av dette er det enkelte adresser i området som vi ikke kan levere til i denne omgang. De det gjelder vil motta et eget informasjonsskriv om dette.

Når det gjelder de som allerede har fått gravd fiberkabelen frem til husveggen, vil vi i løpet av desember starte opp med innvendige installasjoner. En montør vil i forkant ta kontakt, og nærmere avtale tidspunkt for dette.

Hvis det er noe du lurer på så ta gjerne kontakt med vårt kundesenter eller kom innom vårt kontor i Bodø.

24. oktober 2018: Hurra – vi har nå startet opp med graving av fiberbredbånd i Skeiddalen, og vil gjøre vårt ytterste for å få levert til flest mulig før frosten kommer.

Tusen takk til dere som har bestilt og gjort dette mulig!

Det er Bodø Energi som er graveentreprenør. I anleggsperioden vil det være flere gravemaskiner og lastebiler i arbeid. Dette kan medføre noe støy og påvirke trafikkavviklingen i området. Vi beklager dette.

Har du ikke bestillt ennå? Det er ikke for sent. Ikke nøl med å ta kontakt med vårt Kundesenter på tlf.nr.: 754 30 500 eller meld din interesse her.

 

Back To Top