skip to Main Content

Fase 4: Skeiddalen

Fremdriften i gravearbeidet i Skeiddalen går som planlagt, og det er nå gravd fiber til 86 husstander i området.

Denne uken (uke 23) har vi satt igang med fiberblåsing. Vi regner med å være klare til å aktivere Altibox-tjenestene til de første kundene i Skeiddalen i midten av juni.

I forkant av den innvendige installasjonen vil du bli kontaktet av montør fra Scanmatic, slik at passende tidspunkt kan avtales. Vi regner med å holde på med oppkoblinger ut juni måned.

Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før det graves forbi boligen din. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her, eller komme innom våre lokaler i Per Helgesens vei 99.

28.mai 2019: Frost og tele er nå et tilbakelagt kapittel, og vi i Signal er så glade for å endelig bli møtt av Bodøs klorofyllgrønne savanner når vi titter ut vinduet. Det er mange grunner til å sette pris på våren, men for oss er det største høydepunktet at vi kan grave fiber slik at flere nordlendinger får tilgang til lynraskt fiberbredbånd.

I Skeiddalen er gravemaskiner og mannskap igjen i full drift, og vi regner med at alt gravearbeid skal være ferdigstilt når vi nærmer oss midten av juni.

Vi vil fortløpende utføre installasjoner i de husstandene hvor gravearbeidet allerede er ferdigstilt. De det gjelder vil på forhånd bli kontaktet av montør fra Scanmatic, slik at passende tidspunkt for innvendig installasjon kan avtales. Vi estimerer at hele feltet skal være koblet opp på Altibox i løpet av juni.

Når du får aktivert dine tjenester, og tripper etter å utforske Altibox-universet, kan vi anbefale å lese om de spennende funksjonene en får tilgang til i TV-løsningen fra Altibox.

Husk også at vårt Kundesenter står beredt til å ta i mot din henvendelse om du har spørsmål eller ønsker å gi oss en tilbakemelding.

 

 

Back To Top