skip to Main Content

Signal til folk i Lakselv

Meld interesse for fiber til ditt hjem i Lakselv

Skriv inn adressen din her og meld interesse for Altibox levert av Signal.

Nå kan du få Altibox i Lakselv!

I forbindelse med at Nornett er blitt en del av Signal Bredbånd kan vi endelig tilby Altibox via fiber til Lakselv. Altibox er Norges raskest voksende innholdsleverandør på fiber med 1,2 millioner brukere hver dag, og har norges mest fornøyde tv- og bredbåndskunder for 9. år på rad i følge EPSI (2018).

Vi leverer Altibox Fiberbredbånd til både privatboliger, bedrifter og borettslag i Nord- Norge. Her finner du mer informasjon om den råe TV- løsningen fra Altibox.

Vi har lang erfaring med å levere fiber i tøffe forhold i Nord. Signal har bygget fibernett siden 2002, og i dag har vi 25.000 aktive kunder på tv- og bredbåndstjenester i Nord-Norge. Meld din interesse nedenfor og du vil bli kontaktet for tilbud.

Kampanjetilbud Meld interesse Status utbygging

Fri etablering + 6 mnd. gratis*

Altibox kampanje

Altibox Standardpakke kun kr 1.059,- pr mnd.

Du får installert Altibox i boligen din helt kostnadsfritt, uten å måtte grave selv (du sparer kr. 4.400,-*)

I tillegg tilbyr vi de første 6 mnd. gratis (du sparer kr 6.354,- det første året).

Pakken inneholder:

  • Altibox Fiberbredbånd 500/500 Mbps.
  • Nye Altibox TV
  • Programarkiv og Start forfra
  • 500 timers opptak i «skyen».
  • 50 poeng som kan brukes på valgfritt innhold

*Kostnadsfri etablering + 6 mnd. gratis forutsetter bestilling av Altibox- standard eller Altibox Fiberbredbånd 200/200 Mbps.

tek-anbefalt-300
tek_9-5-Imponerende

Liten boks – mange muligheter

Med nye Altibox TV kommer også en helt ny dekoder. Den er mindre enn noen av dekoderne vi har levert tidligere. Fjernkontrollen som følger med er enkel å bruke og har færre knapper enn den du har i dag.
En god nyhet for deg som liker å ha det ryddig hjemme, er at du ikke lenger trenger fri sikt mellom fjernkontrollen og dekoderen. Dermed kan den lille boksen skjules bak tv-en eller gjemmes bort i tv-benken.

«Altibox’ nye dekoder viser at fremtiden ligger i skyen»

 

nabofiber

Velg Nord-Norges egen fiberleverandør!

Signal er lokalt tilstede og har ansatte på flere lokasjoner i Nord-Norge. Vi er den eneste TV- og bredbåndstilbyderen med eget kundesenter i nord, egen teknisk avdeling og egen grave-entreprenør. Vi tar også vårt samfunnsansvar i Nord-Norge på alvor og støtter kultur og idrett lokalt. Enda ikke overbevist? Sjekk ut: 10 grunner til å velge Signal.

Vi håper du velger oss som din fiber-leverandør!

Sjekk Status På Fiber-utbygging Der Du Bor

Sjekk status på fiber-utbygging der du bor

signal.no/status-utbygging kan du følge fremdriften i ditt prosjekt.

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Lakselv

Back To Top