skip to Main Content

Signal til folk i Mehamn

Meld interesse for fiber til ditt hjem i Mehamn

Skriv inn adressen din her og meld interesse for Altibox levert av Signal.

Signal bygger fiberbredbånd i Mehamn

Salget i Mehamn har gått over all forventning. Vi har allerede nå fått tilstrekkelig antall bestillinger og er glade for å kunne bekrefte utbygging av fiberbredbånd i Mehamn.

I forbindelse med at Nornett er blitt en del av Signal Bredbånd kan vi endelig tilby Altibox via fiber til Finnmark – og først ut er Mehamn. Altibox er norges raskest voksende innholdsleverandør på fiber, og har norges mest fornøyde tv- og bredbåndskunder for 9 år på rad i følge EPSI (2018).

Vi leverer Altibox Fiberbredbånd til både privatboliger, bedrifter og borettslag i Nord- Norge. Det er ikke for sent å bestille – meld interesse så kontakter vi deg.

Signal har levert fiber i Nord-Norge siden 2002 og har lang erfaring med å levere i tøffe forhold i Nord. Meld din interesse uforpliktende nedenfor og du vil bli kontaktet for tilbud.

Kampanjetilbud Status utbygging

Altibox kampanje

Altibox Standardpakke til kun kr 1.059,- pr mnd.

Etablering med egeninnsats kr 1.400,-. Etablering uten egeninnsats kr 4.400,-.

Pakken inneholder:

  • Altibox Fiberbredbånd 500/500 Mbps.
  • Nye Altibox TV
  • Programarkiv og Start forfra
  • 500 timers opptak i «skyen».
  • 50 poeng som kan brukes på valgfritt innhold

Les mer om Altibox Standard

altibox-anbefalt
Altibox_logo
nabofiber

Velg Nord-Norges egen fiberleverandør!

Signal er lokalt tilstede og har ansatte på flere lokasjoner i Nord-Norge. Vi er den eneste TV- og bredbåndstilbyderen med eget kundesenter i nord, egen teknisk avdeling og egen grave-entreprenør. Vi tar også vårt samfunnsansvar i Nord-Norge på alvor og støtter kultur og idrett lokalt. Enda ikke overbevist? Sjekk ut: 10 grunner til å velge Signal.

Vi håper du velger oss som din fiber-leverandør!

Sjekk Status På Fiber-utbygging Der Du Bor

Sjekk status på fiber-utbygging der du bor

signal.no/status-utbygging kan du følge fremdriften i ditt prosjekt.

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

tek-anbefalt-300
tek_9-5-Imponerende

Liten boks – mange muligheter

Med nye Altibox TV kommer også en helt ny dekoder. Den er mindre enn noen av dekoderne vi har levert tidligere. Fjernkontrollen som følger med er enkel å bruke og har færre knapper enn den du har i dag.
En god nyhet for deg som liker å ha det ryddig hjemme, er at du ikke lenger trenger fri sikt mellom fjernkontrollen og dekoderen. Dermed kan den lille boksen skjules bak tv-en eller gjemmes bort i tv-benken.

«Altibox’ nye dekoder viser at fremtiden ligger i skyen»

 

Mehamn

Back To Top