skip to Main Content

Fase 1: Reipå

I forbindelse med at vi i samarbeid med Meløy Energi utreder muligheten for å bygge ut fiberbredbånd på Reipå i løpet av sommeren 2019, ønsker vi å invitere beboerne til et informasjonsmøte.

På møtet vil vi presentere Altibox TV- og fiberbredbånd, og svare på spørsmål om utbyggingen, samt planlagt gravetrasé. Bedriftsavdelingen vår kommer også til å være representert slik at bedrifter også er hjertelig velkommen for en hyggelig prat.

INFORMASJONSMØTE:

Dato: Tirsdag 12. februar
Klokken: 18:00
Sted: Reipå grendehus

Det er interessen for fiber som avgjør om det blir utbygging! Mange har allerede signert avtale, men for at det skal være mulig å gjennomføre utbyggingen er vi avhengig av ytterligere oppslutning blant beboerne på Reipå.

Hjertelig velkommen til informasjonsmøte, vi gleder oss til å møte dere!

30. november 2018: Signal har fått mange forespørsler om fiberleveranse til Reipå, og det er med våre bredeste smil vi endelig kan offentliggjøre at vi i samarbeid med Meløy Energi ser på mulighetene til å gjøre fiberutbygging på Reipå til en realitet!

Som Signal-kunde får du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet. Fiber hele veien inn til brukeren gir så godt som ubegrenset nettkapasitet og er den aksessteknologien som er aller best dimensjonert for framtiden. Med den kapasiteten og hastigheten som fiberoptikk tilbyr, er Signal med tjenester fra Altibox i stand til å garantere at fiber skal kunne takle framtidens økning i datatrafikk – selv om økningen blir enorm.

For å kunne beslutte utbygging i området er vi avhengig av tilstrekkelig interesse fra beboerne. Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand. Ikke la denne sjansen gå fra deg! Benytt denne lenken for bestilling, og for å lese mer om prosjektet på Reipå.

 

 

Back To Top