skip to Main Content

Fase 3: Reipå

Fremdriften på Reipå går etter planen, og Meløy Energi melder om lettgravde områder. Gravearbeidet er ferdigstilt i Rundveien, Lyngveien og Hans Bruns vei. Neste uke (uke 24) vil vi starte med fiberblåsing i disse områdene.

Gravearbeidet vil fortsette mot Foraveien og Villaveien de neste ukene.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør dette snarest slik at det ikke graves forbi din husstand. Du kan melde interesse for fiberbredbånd her.

02. mai 2019: Hurra – nå bygger vi lynraskt fiberbredbånd til beboerne på Reipå! Vi ønsker å takke alle dere som har bestilt. Det er dere som har gjort planene om fiberutbygging til en realitet.

Meløy Energi vil stå for maskingravingen i området, og påbegynner gravearbeidet allerede over helga (uke 19). I anleggsperioden vil det normalt være flere gravemaskiner og lastebiler i arbeid. Dette kan medføre noe støy og påvirke trafikkavviklingen i området. Vi vil gjøre alt vi kan for at ulempen skal bli så liten som mulig.

Vi regner med at de innvendige installasjonene vil utføres i perioden juni-juli. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon når datoer er bekreftet.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før gravearbeidene begynner. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her. Du er selvfølgelig også velkommen til å kontakte vårt Kundesenter dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille fiber.

 

Back To Top