skip to Main Content

Fase 2: Båsmoen

En gledelig nyhet til dere! Signal har nå besluttet å bygge ut gatene Hegreveien og Heiloveien i Båsmoen med ekte nordnorsk fiberbredbånd. Vi ønsker å takke alle dere som har bestilt. Det er dere som har gjort planene om fiberutbygging til en realitet.

Vi starter nå prosjektering av området, der vi planlegger hvor vi skal grave for at fiberen skal komme frem til alle som har bestilt. Tiden fremover vil i tillegg benyttes til å innhente gravetillatelser fra kommune og berørte grunneiere.  Så snart dette er klart vil vi komme tilbake med en fremdriftsplan. Her får dere vite mer om når vi starter opp med gravearbeidet, og når de av dere som har bestilt kan forvente at dere får fibersignalet frem til husveggen.

Dersom du ikke har bestilt enda vil vi anbefale at du melder din interesse her, slik at din husstand blir inkludert når gravetraseer planlegges. Ikke la denne muligheten gå fra deg! Det er nå du kan sikre at du har nok fart og kapasitet på ditt bredbånd, både for i dag og for fremtiden.

Dersom du ønsker mer informasjon om Signal og våre tjenester, er du hjertelig velkommen til å kontakte vårt Kundesenter.

Back To Top