skip to Main Content

Fase 3: Hammeren

Tusen takk til alle som kom innom utbyggingsmøtet, det var virkelig stas å treffe så mange smilende moværinger. I uke 25 starter gravearbeidet for fullt, og både mannskap og maskiner vil være i sving slik at vi får på plass ekte nordnorsk fiberbredbånd på Hammeren.

Gravearbeidet utføres av Flatås AS. I anleggsperioden vil det normalt være flere maskiner i arbeid. Dette kan medføre noe støy og kan påvirke trafikkavviklingen i området. Vi beklager dette, og vil gjøre vårt ytterste for at ulempen skal bli så liten som mulig.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før det graves forbi din husstand. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din bolig her.

Dersom du ønsker mer informasjon om Signal og våre tjenester, er du hjertelig velkommen til vårt kontor i Fridtjof Nansens gate 6. Du kan også kontakte vårt Kundesenter, som er beredt til å ta i mot din henvendelse.

Endelig har vårtegnene kommet til Mo i Rana, og vi i Signal er så glade for at klimaet nå tillater oss å starte opp fiberutbyggingen. Vi har startet med nedsetting av kummer på Hammeren, og gravearbeidet vil fortsette videre utover sommeren. Flatås AS er graveentreprenør i området, mens Fotech vil utføre de innvendige installasjonene.

I forbindelse med fiberutbyggingen vil vi avholde et utbyggingsmøte for beboerne på Hammeren. På møtet vil vi være representert sammen med både grave entreprenør og installatør, slik at du kan få svar på de spørsmålene du sitter inne med. Kom innom å slå av en prat om eksempelvis Altibox TV- og fiberbredbånd, utbygging, gravetrasé eller installasjoner.

UTBYGGINGSMØTE
Sted: Signal Bredbånd, Fridtjof Nansens gate 6
Dato: Tirsdag 28. mai
Tidspunkt: Kom når det passer best for deg mellom kl.17.00 – 19.30

I anleggsperioden vil det normalt være flere gravemaskiner og lastebiler i arbeid. Dette kan medføre noe støy og kan påvirke trafikkavviklingen i området. Vi vil gjøre alt vi kan for at ulempen skal bli så liten som mulig. Dersom du har spørsmål eller spesielle ønsker rundt gravetrasé anbefaler vi at du kommer på utbyggingsmøtet for avklaring.

Dersom du ikke har bestilt enda vil vi anbefale at du melder din interesse her. Du er også mer enn velkommen til å kontakte vårt Kundesenter dersom du har spørsmål.

Håper vi ser deg på utbyggingsmøtet!

Back To Top