skip to Main Content

Fase 3: St Hanshaugen

Vi er nå godt i gang med forhåndsinstallasjoner i prosjektområdet på St. Hanshaugen. De som fremdeles ikke har fått montert hjemmesentralen i sin bolig vil bli kontaktet av montører fra Fotech AS innen kort tid, slik at tidspunkt for innvendig installasjon kan avtales.

Fremdriften på Toranes går etter planen, og gravearbeidet er nærmest ferdigstilt. Dette betyr at mannskap og maskiner fra Steffen Flatås AS er i rute til å starte opp utbyggingen på St. Hanshaugen i løpet av juli.

Vi vil komme med mer detaljert informasjon, samt oppstartsdato for gravearbeidet, så snart dette er klart.

06. mai 2019: For å sikre raskest mulig fremdrift starter vi nå opp med forhåndsinstallasjoner hos de som har bestilt. Dette innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår gravearbeider før vi får fibersignalet frem til husveggen. En vil derfor ikke ha tilgang til Altibox-tjenestene etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når gravearbeidet er ferdigstilt.

Det er montører fra Fotech som vil utføre de innvendige installasjonene på St. Hanshaugen. De som har bestilt vil i løpet av de nærmeste ukene motta en SMS med instruksjoner for booking av tidspunkt for installasjon. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før montørene besøker feltet for innvendige installasjoner. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her.

23.04.2019: Endelig har vårtegnene ankommet Nordland, og vi i Signal er så glade for at klimaet nå tillater oss å starte opp fiberutbyggingen i Mo i Rana.

Vi planlegger å starte med gravearbeidet på Toranes i begynnelsen av mai, og estimerer oppstart på St Hanshaugen tidlig i juli. Entreprenør i området vil være Steffen Flatås AS, mens Fotech vil utføre de innvendige installasjonene.

I forbindelse med fiberutbyggingen vil vi avholde et informasjonsmøte for beboerne i området. På møtet vil vi være representert sammen med både entreprenør og installatør, slik at du kan få svar på de spørsmålene du sitter inne med. Kom innom for en hyggelig prat om eksempelvis Altibox TV- og fiberbredbånd, fremdrift, gravetrasé eller installasjoner.

UTBYGGINGSMØTE

Dato: Torsdag 2.mai 2019

Sted: Signal Bredbånd, Fridtjof Nansens gate 6

Tidspunkt: Kom når det passer best for deg mellom kl. 17:00-18:30

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før gravearbeidet påbegynnes. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her.

Håper vi ser deg på utbyggingsmøtet!

Back To Top