skip to Main Content

Fase 4: Gruben

Frost og tele er nå et tilbakelagt kapittel, og vi i Signal er så glade for å endelig bli møtt av Mo i Ranas klorofyllgrønne savanner når vi titter ut vinduet. Det er mange grunner til å sette pris på våren, men for oss er det største høydepunktet at vi kan grave fiber slik at flere nordlendinger får tilgang til lynraskt fiberbredbånd.

Endelig er gravemaskiner og mannskap igjen i drift. Kundene i prosjektområdene Gruben 3 og 4 skal nå være koblet opp, og vi har gått over til opprydningsarbeid. Det er viktig for oss at det ser like fint ut i området når vi forlater som når vi ankom.

På grunn av høy etterspørsel ble prosjektområdene Svenskveien 2 og Steinbakken utvidet høsten 2018. I disse områdene er gravearbeidene i gang, noe som betyr at de resterende husstandene snart vil ha tilgang til sine Altibox-tjenester. Vi vil fortløpende utføre installasjoner i de husstandene hvor gravearbeidet allerede er ferdigstilt. De det gjelder vil på forhånd bli kontaktet av montør, slik at passende tidspunkt for innvendig installasjon kan avtales.

Når du får aktivert dine tjenester, og tripper etter å utforske Altibox-universet, kan vi anbefale å lese om de spennende funksjonene en får tilgang til i TV-løsningen fra Altibox.

Husk også at vårt Kundesenter står beredt til å ta i mot din henvendelse om du har spørsmål eller ønsker å gi oss en tilbakemelding.

21. januar 2019: Vi er godt i gang med innvendige installasjoner, og de resterende kundene i de opprinnelige prosjektområdene kobles opp fortløpende.

 

De som enda ikke har fått installert Altibox vil bli kontaktet av montør fra M.Lindhom slik at tidspunkt for oppkobling kan avtales nærmere.

 

Dersom du ønsker en liten innføring i mulighetene TV-løsningen fra Altibox gir, kan vi anbefale å lese mer her. Husk også at du alltid er velkommen til å kontakte vårt Kundesenter om du har spørsmål eller ønsker å gi oss en tilbakemelding.
23. november 2018: Vi er nå kommet i mål med gravearbeidet i området Gruben, mens siste rest fremdeles gjenstår i Svenskveien og Steinbakken.

 

Frost og tele vanskeliggjør videre fremdrift i gravearbeidet. For å få levert til alle vil vi derfor legge fiberkabelen oppå bakken i en midlertidig periode, i de tilfellene hvor det fremdeles ikke er gravd frem til husveggen. Kablene vil så bli gravd ned når vinteren slipper taket.

Vi tar sikte på at de siste kundene i Gruben skal være koblet opp i løpet av desember. Vi vil så starte med innvendige installasjoner i Svenskveien, før vi forflytter oss til Steinbakken i løpet av januar.

Vårt Kundesenter står beredt til å svare dersom du har spørsmål, eller en tilbakemelding du ønsker å dele med oss. Har du ikke har bestilt enda kan interesse meldes her.
14. november 2018: Vi nærmer oss nå ferdigstilling av gravearbeidet i området. Vi har allerede påbegynt oppkoblinger der arbeidet med å føre fiberkabelen frem til boligen er fullført, og omtrent halvparten av de som har bestilt er nå koblet opp.

 

De som ikke har fått installert Altibox enda vil bli kontaktet av en montør når fiberen er gravd frem til husstanden, slik at innvendig installasjon kan avtales nærmere. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

 

Vårt Kundesenter svarer gjerne om du har spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

 

Back To Top