skip to Main Content

Fase 4: Toranes

Vi håper de av dere som har fått aktivert Altibox er fornøyde med leveransen. Vi er så glade for at dere valgte tjenester fra Signal og Altibox.

Resterende kunder på Toranes vil få aktivert sine tjenester innen utgangen av juli. De det gjelder vil motta SMS og E-post fra oss i dag. Når du får aktivert dine tjenester, og tripper etter å utforske Altibox-universet, kan vi anbefale å lese om de spennende funksjonene en får tilgang til i TV-løsningen fra Altibox.

Dersom du ønsker mer informasjon om Signal og våre tjenester, er du hjertelig velkommen til vårt kontor i Fridtjof Nansens gate 6. Du kan også kontakte vårt Kundesenter, som er beredt til å ta i mot din henvendelse.

18. juni 2019: Vi er godt i gang med aktivering av Altibox-tjenestene til de som har bestilt i prosjektområdet på Toranes. Dersom du ikke har fått tilgang til dine tjenester enda, vil du snarlig bli kontaktet av montør fra Fotech AS slik at dere kan enes om tidspunkt for aktivering.

Denne uken (uke 25) vil vi også påbegynne opprydningsarbeidet etter utbyggingen. Dette vil innebære noe asfalteringsarbeid. Det er viktig for oss at det ser like fint ut i område når vi forlater som når vi ankom.

06. juni 2019: Nå nærmer det seg aktivering på Toranes! De første kundene på Toranes vil få aktivert sine Altibox-tjenester neste uke (uke 24). Etter dette vil vi fortløpende aktivere kunder etterhvert som gravearbeid og innvendig installasjoner er ferdigstilte.

Vi vil sende informasjon til de enkelte husstander om når en kan forvente oppkobling.

Dersom du ønsker mer informasjon om Signal og våre tjenester, er du hjertelig velkommen til vårt kontor i Fridtjof Nansens gate 6. Du kan også kontakte vårt Kundesenter, som er beredt til å ta i mot din henvendelse.

19. mai 2019: Fiberutbyggingen på Toranes går etter planen, og en del av beboerne har allerede fått fiberkabelen frem til husveggen. Dette betyr at det ikke er lenge til beboerne i området har tilgang til lynraskt fiberbredbånd!

Vi vil koble opp de første kundene på Toranes løpet av juni. De det gjelder vil bli kontaktet av en representant fra montørselskapet Fotech i løpet av de nærmeste ukene, slik at tidspunkt for aktivering kan avtales.

Når du får aktivert dine tjenester, og tripper etter å utforske Altibox-universet, kan vi anbefale å lese om de spennende funksjonene en får tilgang til i TV-løsningen fra Altibox.

Husk også at vårt Kundesenter står beredt til å ta i mot din henvendelse om du har spørsmål eller ønsker å gi oss en tilbakemelding.

Back To Top