skip to Main Content

Fase 3: Åsbyen

Nå er det ikke lenge til gravearbeidet er ferdigstilt i Åsbyen. Vi tar sikte på at siste rest vil fullføres i løpet av uke 46.

Vi har begynt med oppkoblinger der arbeidet med å føre fiberkabelen frem til boligen er ferdig. De som har bestilt vil bli kontaktet av montør, slik at innvendig installasjon kan avtales nærmere. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før han kommer.

Hvis det er noe du lurer på så ta gjerne kontakt med vårt Kundesenter eller kom innom kontoret vårt i Mosjøen innenfor åpningstiden.

6. september 2018: Vi er godt igang med gravingen i området. Gravearbeidet utføres av Signal Bredbånd AS. I anleggsperioden vil det normalt være flere gravemaskiner og lastebiler i arbeid. Dette kan medføre noe støy og kan påvirke trafikkavviklingen i området. Vi beklager dette!
Hvis du fremdeles ikke har bestilt – det er ennå mulighet til dette. For å sikre at du har nok fart og kapasitet på ditt bredbånd, i dag og for fremtiden, trenger vi deg som kunde! Du kan melde din interesse Her eller kontakt Kundesenteret om du har spørsmål, tlf.: 754 30 500

9.mai 2018: Vi planlegger å starte opp med utbyggingen av fiberbredbånd i uke 26. Gravearbeidet utføres av Signal Bredbånd AS. Vi ønsker i forkant å invitere beboere i Åsbyen til et utbyggingsmøte, slik at dere vet litt mer om hvilke planer som foreligger og kan komme med ulike spørsmål som dere måtte ha om grave trasè, graving over egen tomt, innvendig installasjon m.m.

Hvis du fremdeles ikke har bestilt – det er ennå mulighet til det! Hjertelig velkommen til utbyggingsmøte tirsdag 15.mai på Signals kontor i Daneljordet 15 . Kom når det passer for deg mellom kl. 16.00-19.00. Har du ikke mulighet til å komme kan du ta kontakt med kundesenteret på tlf: 75 43 05 00 for spørsmål/bestilling eller melde din interesse Her.

Back To Top