skip to Main Content

Fase 1: Aspåsvegen

Først av alt ønsker vi å takke de som har bestilt fiberbredbånd i Aspåsvegen. Vi mangler fremdeles noen kontrakter før vi kan bekrefte utbygging i området. Til syvende og sist er det interessen fra beboerne i nabolaget som avgjør om fiberutbyggingen i Aspåsvegen blir en realitet.

Som Signal-kunde får du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet. Fiber hele veien inn til brukeren gir så godt som ubegrenset nettkapasitet og er den aksessteknologien som er aller best dimensjonert for framtiden. Med den kapasiteten og hastigheten som fiberoptikk tilbyr, er Signal med tjenester fra Altibox i stand til å garantere at fiber skal kunne takle framtidens økning i datatrafikk – selv om økningen blir enorm.

Dersom du ønsker å bidra til at beboerne i Aspåsvegen  får tilgang til markedets beste TV- og bredbåndtjeneste, må du melde interesse for fiber til din husstand her. Ta gjerne turen innom vårt kontor i Daneljordet 15 om du har spørsmål, vi er alltid motivert for en hyggelig fiberprat.

24. januar 2019: En gledelig nyhet til dere! Signal vurderer å bygge ut fiberbredbånd i Aspåsvegen.

Vi har hatt selgere ute i feltet i ca. en uke, og de melder om en varm velkomst. Det er mange som allerede har signert avtale. Våre salgsrepresentanter vil den nærmeste tiden kontakte alle vi kan bygge fiber til dersom prosjektet blir en realitet.

For å kunne beslutte utbygging i området er vi avhengig av tilstrekkelig interesse fra beboerne. Det er nå du har muligheten til å få markedets beste TV- og bredbåndstjenester til din husstand. Ikke la denne sjansen gå fra deg! Du kan melde din interesse her, og om du har spørsmål er du hjertelig velkommen til å kontakte vårt Kundesenter.

Back To Top