skip to Main Content

Fase 3: Byflata Sør

Gravearbeidene på Byflata skrider fremover, og i prosjektområdet Byflata Sør nærmer det seg ferdigstillelse av gravingen. Per nå gjenstår det en veikryssing i Egedes gate.

Vi har også begynt med fiberblåsing. Dette betyr at det ikke er så lenge til de første beboerne på Byflata har muligheten til å lene seg tilbake å utforske Altibox-universet.

Den enkelte husstand vil motta nærmere informasjon i god tid i forkant av innvendig installasjon. Det kan likevel være lurt og allerede nå begynne å tenke på hvor i boligen hjemmesentralen bør monteres. Hjemmesentralens plassering vil påvirke din brukeropplevelse, derfor er det viktig at den plasseres optimalt. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Dersom du ønsker å benytte deg av muligheten til å etablere fiber til din bolig anbefaler vi at du tar kontakt med vårt Kundesenter snarest, slik at vi ikke graver forbi. Ta gjerne turen innom vårt kontor i Daneljordet 15 om du har spørsmål, vi er alltid motivert for en hyggelig fiberprat.

06. juni 2019: Nå er vi godt igang med gravearbeidet på Byflata. Både mannskap og maskiner er i full sving for å kunne tilby ekte nordnorsk fiberbredbånd til selve hjertet av Ville Vefsn.

Nå, og i de nærmeste ukene, vil vi utføre gravearbeider i Parkvegen, Elvegata, Meyersgate og Håreks gate. Det meste av maskingraving er allerede ferdigstilt, hvilket betyr at det primært er håndgraving i tomtegrenser som vil utføres fremover. Vi regner med å holde på i dette området ut juni.

Vi vil selvfølgelig rydde og ordne plen når vi er ferdige. Det er viktig for oss at det ser like fint ut i området når vi forlater som når vi ankom.

Dersom du ønsker å benytte deg av muligheten til å etablere fiber til din bolig anbefaler vi at du tar kontakt med vårt Kundesenter snarest, slik at vi ikke graver forbi. Ta gjerne turen innom vårt kontor i Daneljordet 15 om du har spørsmål, vi er alltid motivert for en hyggelig fiberprat.

26.april 2019: Våren er i anmarsj og fiberutbyggingen på Byflata nærmer seg med stormskritt. Vi vil starte med gravearbeidet i midten av mai. Johnny Larsen AS vil stå for maskingravingen i området, mens Signal vil utføre håndgraving og installasjoner.

I forbindelse med fiberutbyggingen vil vi avholde et informasjonsmøte for beboerne på Byflata. På møtet vil vi være representert med flere av våre avdelinger, slik at du kan få svar på de spørsmålene du sitter inne med. Kom innom for en hyggelig prat om eksempelvis Altibox TV- og fiberbredbånd, fremdrift, gravetrasé eller installasjoner.

UTBYGGINGSMØTE

Dato: Onsdag 8. mai

Sted: Fru Haugans Hotel, Strandgata 39

Tidspunkt: Kom når det passer best for deg mellom kl. 17:30-19:30

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før gravearbeidene begynner. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her.

Håper vi ser deg på utbyggingsmøtet!

Back To Top