skip to Main Content

Fase 4: Åsbyen

Frost og tele er nå et tilbakelagt kapittel, og vi i Signal er så glade for å endelig bli møtt av Mosjøens klorofyllgrønne savanner når vi titter ut vinduet. Det er mange grunner til å sette pris på våren, men for oss er det største høydepunktet at vi kan grave fiber slik at flere nordlendinger får tilgang til lynraskt fiberbredbånd.

I løpet av vinteren har det kommet inn en del etterbestillinger i Åsbyen. Det er bestilt montører som vil ta kontakt med de det gjelder, slik at innvendig installasjon kan avtales.

Dersom du ønsker en liten innføring i mulighetene TV-løsningen fra Altibox gir, kan vi anbefale å lese mer her. Husk også at du alltid er velkommen til å kontakte vårt Kundesenter om du har spørsmål eller ønsker å gi oss en tilbakemelding.

21. Januar 2019: Vi er nå godt igang med innvendige installasjoner i Åsbyen.

De siste fiberskjøtingene vil bli foretatt nå den kommende uken. Når dette er utført vil resterende kunder bli kontaktet av montør fra Haneseth, slik at installasjon kan avtales. De det gjelder vil motta nærmere informasjon på e-post/SMS.

Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før han kommer.

Når våren kommer vil vi så snart det er mulig fortsette opprydningsarbeidet. Det gjenstår blant annet asfaltering av noen veikryssinger. Det er viktig for oss at området ser like ryddig og fint ut som før vi begynte utbyggingsprosjektet.

Hvis det er noe du lurer på så ta gjerne kontakt med vårt Kundesenter eller kom innom kontoret vårt i Mosjøen innenfor åpningstiden.
Back To Top