skip to Main Content

Fase 5: Breimoen/Halsåsen

Vi er i disse dager tilbake i prosjektområdet Breimoen/Halsåsen for opprydning etter fjorårets gravearbeid. Vi regner med å være ferdig med all asfaltering i løpet av juni.

Vi håper at alle de som har bestilt Altibox er fornøyde med tjenestene.

Husk at vårt Kundesenter alltid er beredt til å ta i mot din henvendelse dersom du opplever utfordringer, eller har spørsmål om funksjonalitet. Du er også velkommen innom vårt kontor i Daneljordet 15, for en hyggelig fiberprat.

14. januar 2019: Hurra – Prosjektområdet Breimoen/Halsåsen er nå utbygd med lynraskt fiberbredbånd! Vi ønsker å takke for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og tjenester fra Altibox.

Dersom du ønsker en liten innføring i mulighetene TV-løsningen fra Altibox gir, kan vi anbefale å lese mer her. Husk også at du alltid er velkommen til å kontakte vårt Kundesenter om du har spørsmål eller ønsker å gi en tilbakemelding.

Når våren kommer vil vi så snart det er mulig fortsette opprydningsarbeidet. Det gjenstår blant annet asfaltering på noen veikryssinger i Halsåsen. Det er viktig for oss at området ser like ryddig og fint ut som før vi begynte utbyggingsprosjektet.

Back To Top