skip to Main Content

Signal til folk i Narvik

Signal_til_nordnorge

Signal satser i Narvik

Signal kan bekrefte utbygging av fiberbredbånd i Oscarsborg og Skistua. Vi har også fått mange forespørsler om fiberutbygging på Ankenes. For å kunne beslutte utbygging her er vi avhengig av tilstrekkelig interesse fra beboerne i området.

Ved beslutning om utbygging leverer vi – alltid. Signal har levert fiber i Nord-Norge siden 2002 og har lang erfaring med å levere i tøffe forhold i nord. Vi kan vise til flere vellykkede utbyggingsprosjekter i Narvikområdet.

Kampanjetilbud Meld interesse Status utbygging

Velg Nord-Norges egen fiberleverandør!

Vi mener at alle burde ha en nordlending. Og nordlendinger burde ha fiber fra Signal. Grunnen er enkel; vi er lokalt tilstedeværelse og har ansatte på flere lokasjoner i Nord-Norge; Bodø, Fauske, Mosjøen, Mo i Rana, Narvik og Tromsø. Vi er den eneste TV- og bredbåndstilbyderen med eget kundesenter i nord, egen teknisk avdeling og egen grave-entreprenør. Vi tar også vårt samfunnsansvar i Nord-Norge på alvor og støtter kultur og idrett lokalt. Enda ikke overbevist? Sjekk ut: 10 grunner til å velge Signal.

Vi håper du velger oss som din fiber-leverandør!

nabofiber

Meld interesse for fiber til ditt hjem

Vi bygger kontinuerlig ut fibernettet vårt. Utbyggingen blir gjort i geografiske soner og styres av interessen i hvert enkelt nabolag. Når vi bygger fiber i boligområder er vi avhengige av en viss oppslutning for at dette skal være gjennomførbart.

Ønsker du å få fiber dit du bor kan du legge inn din adresse og postnummer under og melde interesse. Jo flere som melder interesse i ditt nabolag, jo større er sannsynligheten for at vi kan bygge ut fiberbredbånd til ditt hjem.

Sjekk Status På Fiber-utbygging Der Du Bor

Sjekk status på fiber-utbygging der du bor

signal.no/status-utbygging kan du følge fremdriften i ditt prosjekt.

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Narvik

Back To Top