skip to Main Content

Fase 4: Ankenes Øst

Vårtegnene har endelig kommet til Narvik, og vi i Signal har nå begynt opprydningen etter fjorårets fiberutbygging på Ankenes. Asfalteringsarbeidet skal nå være ferdigstilt, og er utført av Herlof Hansen og Sønn AS.

Vi håper de som har fått Altibox i hus er fornøyde med tjenestene. Ikke nøl med å kontakte vårt Kundesenter om du har spørsmål eller ønsker å gi oss en tilbakemelding.

28. januar 2019: Vi er nå godt i gang med innvendige installasjoner i prosjektområdet Ankenes Øst, og de som har bestilt kobles opp fortløpende. Dette betyr at det ikke er lenge til beboerne i området har tilgang til lynraskt fiberbredbånd!

Det er montører fra Haneseth AS som foretar installasjonene. De som har bestilt vil motta mer informasjon når det nærmer seg deres tur for oppkobling.

For de som allerede har fått aktivert sine tjenester, og som nå er igang med å utforske Altibox-universet, kan vi anbefale å lese om de spennende funksjonene en får tilgang til i TV-løsningen fra Altibox.

Husk også at vårt Kundesenter står beredt til å ta i mot din henvendelse om du har spørsmål eller ønsker å gi oss en tilbakemelding.

14. november 2018: Vi nærmer oss nå ferdigstilling av gravearbeidet i området Ankenes Øst, og vi regner med å være i mål i løpet av uke 47. Vi har allerede påbegynt oppkoblinger der arbeidet med å føre fiberkabelen frem til boligen er fullført.

De som ikke har fått installert Altibox enda vil bli kontaktet av en montør når fiberen er gravd frem til husstanden, slik at innvendig installasjon kan avtales nærmere. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Vårt Kundesenter svarer gjerne om du har spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Back To Top