skip to Main Content

Fase 3: Oscarsborg og skistua

All maskingraving er nå ferdigstilt, og vi ønsker å takke for deres tålmodighet. Det som gjenstår nå er noe håndgraving som vi tar sikte på å komme i mål med i løpet av uke 45.  

Vi har begynt med oppkoblinger der arbeidet med å føre fiberkabelen frem til bolig er ferdig. De som har bestilt vil bli kontaktet av montør, slik at innvendig installasjon kan avtales nærmere. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Hvis det er noe du lurer på så skal du ikke nøle med å kontakte vårt Kundesenter som gjerne hjelper deg!
12. september 2018: Vi er ferdig gravd i store deler av området, men det gjenstår ennå en rest som vi forventer å bli ferdig med i løpet av uke 39. Vi har også startet med det videre fiberarbeidet for å gi dere signal fra oss. Gravearbeidet utføres av Herolf Hansen & Sønn AS. Har du spørsmål eller ønsker å bestille kan du kontakte Kundesenteret på tlf.: 75 43 05 00 eller meld din interesse her.
15. juli 2018: Det graves for fullt i Narvik og vi forventer å være ferdig gravd i løpet av 2-3 uker. Gravearbeidet utføres av Herolf Hansen & Sønn AS. Har du spørsmål eller ønsker å bestille kan du kontakte Kundesenteret på tlf.: 75 43 05 00 eller meld din interesse her.
18. mai 2018: Vi starter opp med utbyggingen av fiberbredbånd i Kvartslia i uke 21 og i august for Oscarsborg og Snorresgate. Gravearbeidet utføres av Herolf Hansen & Sønn. Vi ønsker i forkant å invitere beboere i disse områdene til et utbyggingsmøte, slik at dere vet litt mer om hvilke planer som foreligger og kan komme med ulike spørsmål som dere måtte ha om gravetrasé, graving over egen tomt, innvendig installasjon m.m.

 

Hvis du fremdeles ikke har bestilt – det er ennå mulighet til det! Hjertelig velkommen til utbyggingsmøte tirsdag 22.mai i glassgangen på Skistua skole. Kom når det passer for deg mellom kl. 17.30-19.30. Har du ikke mulighet til å komme kan du ta kontakt med kundesenteret på tlf: 75 43 05 00 for spørsmål/bestilling eller melde din interesse her.
Back To Top