skip to Main Content
Kicker På Kundemøter

Kicker på kundemøter

Har du møtt Signal bredbånds Tromsø-general Mats Warvik, vet du at han er en virvelvind av energi som kicker på på snakke med akkurat deg. Fordi fornøyde folk er det beste Mats vet.

– Det beste med jobben min trur æ må være fleksibiliteten, allsidigheta, friheta, å treffe folk, jobbe med kunder, sitte på kontoret og sulle, ute hos kunder og jobbe med prosjekter og presentasjoner. Æ er fri som fuglen i Tromsø og kommer og går som æ vil.

Kall ham sheerpa, skipper, signal-propell eller hverdagshelt. Har du møtt Mats, vet du at han er en virvelvind av energi som kicker på på snakke med akkurat deg. Fordi fornøyde folk er det beste Mats vet. Da kicker det inn et ekstra gir som sender ham rundt i Tromsø i turbo-fart for å sørge for at alle Signal-kundene har det på stell.

– Det må skje noe, helst hele tiden. Det liker jeg.

Da han fikk sin første jobb som medarbeider på en bensinstasjon, oppdaget han det. At det å yte service, ga ham ei egen kribling i kroppen. Han tok ansvar, rakk opp hånda, meldte seg som HMS-ansvarlig. Hele tiden sugen på ansvar og nye oppgaver. Som 18-åring og relativt fersk, var han plutselig vaktleder, HMS-ansvarlig og tillitsvalgt for 28 ansatte.

  Jeg oppdaga at jeg var sulten på å lære meg nye ting og få oversikt. I Signal får jeg en hel pakke som passer meg utmerket: fleksibilitet, allsidighet, frihet, jeg får treffe folk, jobbe med kunder, sitte på kontoret og sulle, være ute hos kunder og jobbe på utbyggingsprosjekter og presentasjoner. For en kombinasjon!

Jeg sier aldri nei til en kunde, og det gjør meg glad når de er fornøyd. Det gir meg rett og slett mer energi.

Han er en av dem som kommer til å møte deg med et flir om du har lavt blodsukker og er low on fuel. Sånt biter ikke på Mats.

– Æ har laaang lunta. Det skal mye til for å gjøre meg sur. Kona mi bruker å si det: Fan det irriterer meg, du er bestandig glad! Hehe.

Det heter avdeling, men tingen er at det lenge kun er Mats som har vært hele avdelingskontoret. Mats har flydd mye solo i Tromsø, men har er de fire ansatte i de nye lokalene i Stakkevollveien i Tromsø. 

– Signal er et ekte nordnorsk selskap, en markedsutfordrer med masse attitude. Det kryr ikke av ressurser bestandig, og jeg er gjerne potet for å være med på å utvikle selskapet. Jeg ser hvor mye muligheter fiberen gir, og hvor viktig det er for veksten her, og det gjør meg super-motivert.

– Hva er det som trigger deg?

– Vi har de beste produktene og tjenestene. Det er jeg stolt av, og det motiverer meg. For det vi leverer, det fungerer fantastisk bra! Så når noe er galt, er det bare å finne ut hva som ble gjort feil. Som oftest er det bagateller.

Signal er et ekte nordnorsk selskap, en markedsutfordrer med masse attitude.

Mats har bodd hele sitt voksne liv i Tromsø. Det er mange som kjenner igjen fjeset hans. Om kundene huker ham mellom butikkhyllene eller på fotballtrening med sønnen, er han glad til. Det betyr at de slipper å sende epost på mandag – han kan heller gi dem et svar med en gang. Aller helst skulle det vært mulig å svare før spørsmålet var stilt. Kommer eposten, svarer han med en gang. Piper det i telefonen, snapper han den til seg kjappere enn en ninja.

– Man må være på golvet, være fremst. Alle kan ikke sitte bortgjemt bak en dataskjerm, hehe.

– Svar ærlig: Kan dette noen ganger være litt slitsomt?

– Jeg sier aldri nei til en kunde, og det gjør meg glad når de er fornøyd. Det gir meg rett og slett mer energi.

Mats ser helst at han slipper å stempler inn klokka 0800 og stemple ut klokka 1600. Du tror kanskje vi overdriver, men det er sant. Det finnes nok en del Signal-kunder i Tromsø som har blitt rimelig godt bortskjemt på god service. Det skulle bare mangle, mener Mats.

– Jeg sammenligner dette med å jobbe i politiet eller militæret. Det er en jobb som er med på å forme hvem du er og hvordan du tenker. Og det kunne ikke passet meg bedre.

Mats er først og fremst ansvarlig for boligsammenslutninger og store prosjekter, men som avdelingsleder blir det en del enkeltkunder.

– Ja, jeg er en ja-person. Jeg tar det blodseriøst, og ingenting gjør med gladere enn å gjøre andre fornøyd. Jeg får brukt meg selv, og fått gjort ekstremt mye forskjellig.

På fritiden har han også en tendens til å rekke opp handa og si “Æ tar det!”

Når han ikke er på jobb, er han primus motor for fotball-laget til sønnen. Selv om han innerst inne ikke liker fotball.

– Nei, selve sporten er ikke min greie, men det må du ikke si til noen, hehe. Men uten primus motorer i frivilligheita, kan du legge landet dødt.

Han er styreleder i og er ansvarlig for drifta av Fløya IF Gutter. Og har en tendens til å få andre til å engasjere seg – for eksempel den rocka naboen som ingen trodde ville slå seg til ro, som endte med å trene guttelaget.

– Hvor tar du det fra?

– Engasjement er viktig. Salg og service ligger i sjela mi, dette er min nisje!

Om Signal Tromsø:

  • Vi er markedsutfordrer i Troms
  • Vi har akkurat flyttet inn i nye, flotte lokaler i Stakkevollveien i Tromsø.
  • 2 (snart 4) signalansatte har kontorsted Tromsø.

Om Mats Warvik:

  • Mats er avdelingsleder for Signal i Tromsø.
  • Gift, to barn
  • En ekte tromsværing og Tromsø-entusiast.
  • Laget det er selvsagt TIL, men først kommer Fløya IF Gutter

Visste du at: Over 2200 bedrifter og 220 boligselskap i Nord-Norge har fiber fra Signal?

Back To Top