skip to Main Content
Nornett+Signal

Nornett og Signal Bredbånd går sammen

Fra januar 2020 blir Nornett en del av Signal Bredbånd. Dette gir oss muligheten til å tilby Norges råeste TV- og internettløsning, Altibox, til våre kunder.

Sammenslåingen av Nornett og Signal betyr at vi kan dele kompetanse og erfaring. På denne måten kan vi tilby deg en enda bedre kundeservice og den beste TV- og internett-opplevelsen.

Ditt eksisterende kundeforhold til Nornett vil fortsette som før. Inntil videre skal du støtte deg til Nornetts kundeservice, enten via telefon 78 45 75 75 eller på www.nornett.as. Du vil etter hvert få et veldig godt tilbud om Altibox-tjenester.

 

Om Altibox Om Nornett og Signal Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar om sammenslåingen av Nornett og Signal

Hva skjer med mitt eksisterende abonnement?

Ditt kundeforhold fortsetter som før og det vil ikke være noen endringer i dine tjenester fra oss.

I tiden fremover ønsker vi å tilby alle våre kunder i Finnmark tjenester fra Altibox. Du vil i løpet av kommende år få tilbud om oppgradering. Les mer om Altibox her. 

I våre systemer vil du få nytt kundenummer, som betyr at du må opprette nye betalingsavtaler i din nettbank.

Hva skjer med min faktura?

Ved sammenslåingen av Nornett og Signal Brebånd vil du som kunde få et nytt kundenummer. Dette betyr at du må opprette dine betalingsavtaler på nytt. Dette kan du gjøre i din egen nettbank etter at du har mottatt din første faktura fra Signal Bredbånd. Vi vil derfor ikke pålegge noe fakturagebyr på første fakturautsendelse fra oss.

Du vil motta din faktura i samme intervaller som du gjør i dag. Dette betyr at de som faktureres månedlig, fortsatt vil få faktura én gang i måneden, osv.

Signal tilbyr både faktura pr. post, e-post, samt betalingsavtaler som AvtaleGiro og eFaktura.

Vi oppfordrer våre kunder til å opprette betalingsavtaler eller benytte seg av e-postfaktura for å unngå fakturagebyr.

Hvilke vilkår gjelder for meg?

Du skal til enhver tid forholde deg til gjeldende vilkår knyttet til ditt abonnement.

Du vil på sikt få tilbud om å oppgradere ditt abonnement til Altibox-tjenester. Frem til da er det ingen endring i dine vilkår.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Du kan som før kontakte oss på telefon 78 45 75 75 (mellom 08.00 – 16.00 på hverdager)

Tusen takk for tilliten!

Tusen takk for tilliten!

Vi må klype oss i armen: Hele 10 år på førsteplass! Når 2019-resultatene tikket inn…

Les mer
Signal vokser i nord

Signal vokser i nord

Signal Bredbånd AS kjøper Nornett og styrker dermed sin markedsposisjon i nord. Sammen blir selskapet…

Les mer

Om Altibox

Altibox er en av Norges ledende tilbydere av lynraskt internett og TV, og har over 1,3 millioner brukere hver dag. Altibox-partnerskapet, som består av tilsammen 37 lokale fiberleverandører, har hatt Norges mest fornøyde TV- og bredbåndskunder hele 10 år på rad. Les mer om de spennende tjenestene fra Altibox på www.altibox.no.
Emblem_EPSI_Altibox

Signal gir tilbake til Nord-Norge

Signal sponser barne- og ungdomsforeninger.

Signal sponser foredrag med Barnevakten.

Signal sponser små og store LAN.

Søk støtte til LAN

Vi bidrar med høye hastigheter til små og store LAN som arrangeres der hvor vi har fiberbredbånd. Den aktuelle dagen skrur vi opp farten på linjene slik at de digitale heltene kan få den aller beste online-opplevelsen.

Les mer og send søknad.

Søk støtte til foredrag om nettvett

Signal har inngått avtale med Barnevakten.no om et samarbeid som gjør det mulig for foreldregrupper, barnehager og skoler i Nord-Norge å arrangere nettvett-foredrag med Barnevakten og få dekket inntil 4.500kr fra oss.

Les mer og send søknad.

Søk støttemidler fra Signal Gnist

Trenger laget, klubben eller foreningen din en liten gnist for å få fart på stjerneskuddene? Da bør du sjekke ut Signals tildelingsprogram Signal Gnist.

Les mer og send søknad.

Om Nornett

Nornett er en av Nord-Norges ledende leverandører av bredbånd og digital-TV. De leverer over fiber og kabel til bedrifter og husstander fra Salten i sør til Øst-Finnmark i nord. Foruten hovedkontor i Alta, har Nornett egne montører i Kirkenes og et solid nettverk av servicepartnere i regionen for øvrig. Dette sikrer raske leveranser og stabile forbindelser til enhver tid. Siden starten i 1995 har Nornett vært brennende opptatt av å skape gode kundeopplevelser – hver dag!

Om Signal Bredbånd

Signal Bredbånd er Nord-Norges største fiberleverandør. Signal bygger og drifter fibernett og leverer Altibox i Nordland, Troms og Finnmark. Helt siden oppstarten i 2002 har vi hatt stor tro på lokal tilstedeværelse, og har over 100 ansatte fordelt på kontorer i Alta, Bodø, Brønnøysund, Kirkenes, Mo i Rana, Mosjøen, Narvik og Tromsø. Signal har så langt gravd fiber til over 25.000 boliger, og vi vil fortsette å vokse i nord. For Signal er det viktig å kunne tilby de beste produktene og tjenestene til sine kunder – der de arbeider og bor.

Nornett

Back To Top