skip to Main Content

Fase 2: Skavdalslia

Nå er tiden endelig inne for forhåndsinstallasjoner i Skavdalslia. Dette innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår gravearbeider før vi får fibersignalet frem til husveggen. En vil derfor ikke ha tilgang til Altibox-tjenestene etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når gravearbeidet er ferdigstilt.

De det gjelder vil bli kontaktet av montør fra Haneseth AS etter påske, slik at nøyaktig tidspunkt for installasjon kan avtales. Montøren vil sammen med deg finne den beste plasseringen av hjemmesentralen i din bolig, men det er fint om du har gjort deg opp noen tanker om hvor du helst vil ha den allerede før vedkommende kommer.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før montørene besøker feltet for innvendige installasjoner. Du kan melde interesse for fiberbredbånd til din husstand her.

Når detaljene rundt anleggsarbeidet i Skavdalslia er ferdig planlagt sammen med entreprenør, vil vi invitere beboerne i området til et utbyggingsmøte. På dette møte vil vi fortelle mer om videre fremdrift. Vi vil komme med mer informasjon om dette så snart vi kan.

 

06. februar 2019: Vi ønsker nok en gang å takke alle dere som har bestilt, og som har gjort planene om fiberutbygging i Skavdalslia til en realitet.

Nå som vinteren herjer får vi ikke gjort stort av gravearbeid. For å sikre rask fremdrift i prosjektene vil vi i mellomtiden starte med forhåndsinstallasjoner. Dette innebærer at vi kobler opp utstyret innvendig i boligene, selv om det gjenstår gravearbeider før vi får fibersignalet frem. Du vil derfor ikke ha tilgang til dine Altibox-tjenester etter forhåndsinstallasjonen, men tjenestene vil kunne aktiveres raskt når våren kommer og gravearbeidet kan ferdigstilles.

Frem til vinteren slipper taket vil vi utføre forhåndsinstallasjoner i flere av områdene i Bodø. Det vil bli sendt ut mer detaljert informasjon når vi vet når forhåndsinstallasjonene i Skavdalslia vil finne sted.

Dersom du ikke har bestilt enda, anbefaler vi at du gjør det nå før montørene besøker feltet for innvendige installasjoner. Du kan melde interesse her, eller kontakte vårt Kundesenter.

05. desember 2018: Da er vinteren i anmarsj, og på grunn av frost og tele i bakken må vi parkere gravemaskinene for i år. Dette betyr at vi ikke får påbegynt graving i Skavdalslia før mot våren 2019.

Vi ønsker å takke for deres tålmodighet, og ser frem til våren da fremdriften kan fortsette. Hvis noe er uklart skal du ikke nøle med å kontakte vårt Kundesenter .

24. oktober 2018: Vi har gleden av å meddele at vi har besluttet å bygge ut med fiberbredbånd i området Skavdalslia. Tusen takk til dere som har bestilt og gjort dette mulig.

Vi er nå ferdig med gravingen i Bjørndalslia og er godt igang med de andre utbyggingsområdene i Bodø.  Likevel; som de fleste nordboere vet: «Winter is coming»! Vi vil gjøre vårt ytterste for å få levert til flest mulig før frosten kommer, men dessverre rår vi ikke over årstidene. Vi estimerer gravestart i Skavdalslia våren 2019.

Har du ikke bestillt ennå? Det er ikke for sent. Ikke nøl med å ta kontakt med vårt Kundesenter på tlf.nr.: 754 30 500 eller meld din interesse her.

Back To Top