skip to Main Content
radiolinje

Radiolinje fra Signal

Etter overtagelsen av Noraxess Bredbånd i Mosjøen har Signal fått en ny teknologi for distribusjon av våre tjenester; bredbånd over radio.

Siden overtagelsen har Signal brukt tid på å dokumentere radionettet og tilpasse dette til eksisterende drift og supportplattform. Vi har også brukt tid på å planlegge oppgradering av radionettet, slik at vi skal være i stand til å tilby flest mulig av våre eksisterende kunder på Helgeland bedre og sikrere tjenester.

Vi har nå gjennomført en oppgradering som skal gi økt kapasitet, mer stabile tjenester og raskere nett til våre kunder. Oppgradering på Vardefjell, Storfjell og Utnesfjell ble ferdigstilt i september 2018.

Opplevelser du problemer med radiolinjen din? Finn ut hva du kan gjøre for å få en optimal opplevelse av radionettet ditt.

Bestill Radiolinje eller oppgrader linjen din:

For eksisterende kunder er det ingen bindingstid. For nye kunder eller kunder som behøver bytte av utstyr er det 12 måneder bindingstid på tjenestene.

Velg mellom følgende hastigheter:

  • 5/1Mbps til 349,- pr mnd*
  • 10/3Mbps til 399,- pr mnd*
  • 30/5Mbps til 540,- pr mnd*

Etablering 0,-**

Bestill radiolinje

*Radioutstyrsleie kommer i tillegg på 79,- pr mnd.
**Etablering kr. 0 forutsetter at du er eksisterende kunde og ikke trenger å bytte utstyr. For nye kunder eller kunder med behov for bytte av utstyr er prisen 490,-

Trenger jeg å bytte antennen for å få høyere hastighet?

Mange av våre kunder har allerede i dag nyere antenneutstyr som støtter de nye hastighetene, og trenger derfor ikke bytte utstyr hjemme.

Det nye utstyret gir mulighet for hastigheter over 30mbps, men vi har valgt å sette øvre grense på 30mbps inntil videre for å sikre en best mulig leveranse til alle våre kunder.

Hvis du har den runde 5G-antennen, trenger du ikke bytte og får dermed fri etablering på raskere abonnement.

 

Radiolinje fra Signal

Back To Top