skip to Main Content

Vi har mange nordlendinger på laget, men trenger enda fler!

Historien om nordlendingen er historien om tilhørighet, overlevelse og mot. Om tøffe mennesker på røffe steder. Om viljen til å bygge en fremtid der havene ofte er opprørte, fjellsidene steile og jorda både frossen og karrig. Den handler litt om stahet og trass, men mest om hvor hjertet hører hjemme.

Det er derfor vi i Signal ikke nøler med å bygge både vår og andres fremtid i nord. Vi vet hva landsdelen betyr for oss og dermed for alle andre med røtter her oppe.

Hver dag går vi på jobb, motivert og inspirert av historien om nordlendingen. Vi vet det kan være langt mellom menneskene og vi vet at veien kan være kronglete. Men vår ukuelige tro på at det fortsatt vil være lys i husan gir oss kraft og mot.

En hverdag med stengte veier, isolerte bygder og innstilte fly har lært oss ett og annet om viktigheten av å være nær og tilgjengelig når vi kan. Derfor ønsker vi hele tiden å øke vår tilstedeværelse gjennom å etablere nye avdelinger og flere arbeidsplasser i våre tre nordligste fylker. Fremfor alt gir det kundene våre trygghet og korte responstider.

Som Nord-Norges største bredbåndleverandør kan vi faget vårt til fingerspissene, og har kunnskapen om de røffe nordområdene i blodet.

Vi kjenner de lokale forholdene og vi kjenner oss selv. Ikke minst kjenner vi viktigheten av å ha stabil og pålitelig kommunikasjon med omverdenen.

Er du en innfødt, innfløtta eller «i sjela» nordlending som ønsker deg en signaljobb? Bli med på Signal-laget da vel! 

signaljobb

Vil du ha en signaljobb?

Vi søker stadig etter gode nordlendinger (både innfødte eller innflytta) å jobbe sammen med. Kom innom for en kopp kaffe og en prat på et av våre avdelingskontorer her nord, eller søk på en av våre ledige stillinger. Vi gleder oss til å møte deg!

Vi søker Senior leveransekoordinator

Vi søker Senior leveransekoordinator

Vi styrker leveranseavdelingen vår og søker etter deg som er strukturert og kan fungere som…

Les mer

Om Signal Bredbånd AS:

Signal er Nord-Norges størst fiber-leverandør. Vi leverer fiber til folk og bedrifter i Nordland, Troms og Finnmark.

Kort fortalt er Signal Nord-Norges størst fiberleverandør. Vi er forhandler av Altibox for nordlendinger i Nordland (bortsett fra Lofoten og Vesterålen), Troms og Finnmark. Til bedrift leverer vi fiberaksesser og produktet Altibox bedrift via nordnorske forhandlere.

Vi er i dag rundt 70 ansatte, fordelt på kontorene Bodø (HK), Fauske, Mo i Rana, Mosjøen, Tromsø, Narvik og Brønnøysund.

Signal er et vekstselskap, og vi vil passere 400 MNOK i omsetning i løpet av 2022. Vi skal investere for 500 MNOK de neste 5 årene, og går dermed en svært spennende fremtid i møte. Med kompetente og engasjerte medarbeidere har vi de beste forutsetninger for å utvikle oss og vokse videre her nord.

Signalgjengen står på hver dag for å levere de beste tjenestene og produktene til våre kunder. Vi kjenner regionen og lokalmiljøet, og vet hvor viktig nærhet og tilgjengelighet er.

Les mer om Signal her. 

Kicker på kundemøter

Kicker på kundemøter

Har du møtt Signal bredbånds Tromsø-general Mats Warvik, vet du at han er en virvelvind…

Les mer
Svinger pisken for Signal

Svinger pisken for Signal

Når utfordringene bokstavelig talt er like store som fjell, svinger Lill Anita Røys pisken og…

Les mer
Flytter fjell for fiber

Flytter fjell for fiber

Å få digitalisere Træna - ei øy milevis fra fastlandet, eller få fiberen i bakken…

Les mer

Signaljobb

Back To Top