skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Åsen/Sentrum, Sandnessjøen

05des 18

Fase 3: Åsen/Sentrum

Da er vinteren i anmarsj, og på grunn av frost og tele i bakken må vi parkere gravemaskinene for i år. Da en del gravearbeid gjenstår vil vi ikke lykkes…

Les mer
28mai 18

Fase 2: Åsen/Sentrum

Vi har gleden av å meddele at vi har besluttet å bygge ut området Åsen/sentrum med fiberbredbånd. Takk til alle dere som har bestilt! Vi starter nå med prosjektering av…

Les mer
09feb 18

Fase 1: Åsen/Sentrum

Signal vurderer å bygge ut Altibox Fiberbredbånd i området Sentrum Sør. Nå har du mulighet til å få 100% Fiber helt inn i ditt hjem! Vi har hatt selgere i…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Åsen/Sentrum

Back To Top