skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Furumoen, Narvik

13mai 19

Fase 5: Furumoen

Endelig har vårtegnene ankommet Narvik, og vi i Signal er så glade for at klimaet nå tillater oss å gjenoppta gravearbeidet slik at vi får utført den siste veikryssingen ved…

Les mer
14nov 18

Fase 4: Furumoen

Utbyggingen i Furumoen nærmer seg nå ferdigstillelse.  Vi ønsker å takke de som har bestilt for at valget falt på Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox.   Det har…

Les mer
21mar 18

Fase 3: Furumoen

Vi kom godt igang med fiberfremføringeni fjor, men det gjenstår fremdeles noe graving. Vi starter opp igjen arbeidet så fort som vinter og tele slipper taket.

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Furumoen

Back To Top