skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Nedre storskogen, Tromsø

04mai 18

Fase 4: Nedre Storskogen

Etter 17.mai starter vi opp med opprydding og asfaltering etter fjorårets graving. Vi beklager de ulemper dette har medført og vi har høyt fokus på at området skal fremstå på…

Les mer
12sep 17

Fase 3: Nedre Storskogen

Vi har startet opp med gravingen av fiber i området. Gravearbeidet utføres av Herolf Hansen og sønn. I anleggsperioden vil det normalt være flere gravemaskiner og lastebiler i arbeid. Dette…

Les mer
15mai 17

Fase 2: Nedre Storskogen

Vi har gleden av å meddele at vi har besluttet å bygge ut Storskogen med fiberbredbånd. Vi starter nå med prosjektering av området. Vi vil deretter komme med en fremdriftplan,…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Nedre storskogen

Back To Top