skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Neverdal, Meløy

09nov 19

Fase 3: Fremdrift i Neverdal

Til tross for at temperaturene stadig kryper nedover gradestokken, skrider gravearbeidene i Neverdal fremover. Mannskapene i Meløy Energi har ikledd seg stillongsen, og er godt i gang med anleggsarbeidet i…

Les mer
21okt 19

Fase 3: Nå er gravearbeidet i gang!

Meløy Energi har nå startet opp gravearbeidet i prosjektområdet i Neverdal. De holder nå på i Steingårdsveien. Når arbeidet i Steingårdsveien er ferdigstilt vil mannskap og maskiner forflytte seg til…

Les mer
08okt 19

Fase 3: Forsinket oppstart

På grunn av utvidelse av prosjektet på Reipå har vi ikke fått startet opp gravearbeidene i prosjektområdet i Neverdal som planlagt. Meløy Energi estimerer at de er klare til å…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Neverdal

Back To Top