skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Oscarsborg og skistua, Narvik

09okt 19

Fase 5: Velkommen til Altibox-universet

Prosjektområdet Oscarsborg/Skistua i Narvik er nå ferdig utbygd med lynraskt fiberbredbånd. Vi håper de som har fått Altibox i hus er fornøyde med tjenestene. Ikke nøl med å kontakte vårt…

Les mer
17jun 19

Fase 4: Oscarsborg og skistua

Asfalteringsarbeidet i områdene Oscarsborg, Skistua og Kvartslia er nå ferdigstilt. Montører fra Relacom befinner seg i disse dager i prosjektområdet for å koble opp kunder som ikke har hatt anledning…

Les mer
08nov 18

Fase 3: Oscarsborg og skistua

All maskingraving er nå ferdigstilt, og vi ønsker å takke for deres tålmodighet. Det som gjenstår nå er noe håndgraving som vi tar sikte på å komme i mål med…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Oscarsborg og skistua

Back To Top