skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Reipå, Meløy

30okt 19

Fase 4: Forsinkelse i installasjoner

På grunn av uforutsette hendelser har vi dessverre blitt forsinket med flere installasjoner på Reipå. Vi beklager  ulempene dette medfører for de som blir berørt av forsinkelsen. For å unngå at…

Les mer
21okt 19

Fase 3: Vi er ferdig med gravearbeidet!

Nå er alt gravearbeid i prosjektområdet på Reipå ferdigstilt. Vi ønsker å takke for tålmodigheten beboerne har vist oss under anleggsperioden. Over halvparten av de som har bestilt fiberbredbånd i…

Les mer
08okt 19

Fase 4: Status på Reipå

Meløy Energi holder denne uka (uke 41) på med gravearbeider i det utvidede prosjektområdet i Marklandsveien. Montørene jobber parallelt med innvendige installasjoner hos de som har fått gravd fiberen frem…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Reipå

Back To Top