skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Skavdalslia, Bodø

09nov 19

Fase 4: Fremdrift i Skavdalslia

Vi er så glade for at flere og flere beboere i Skavdalslia får installert sine tjenester. Per nå har 184 beboere i området fått tilgang til sine Altibox-tjenester. Montørene i…

Les mer
22sep 19

Fase 4: Status Skavdalslia

Vårt montørselskap i området, Peder Brenna AS, får stadig koblet opp nye kunder på Altibox i Skavdalslia. Per nå har 104 av 200 kunder i området fått installert tjenestene sine.…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Skavdalslia

Back To Top