skip to Main Content
Status-prosjekter

Siste nytt fra fiberutbyggingen i Svartlia, Bodø

09nov 19

Fase 5: Velkommen til Altibox-universet

Prosjektområdet i Svartlia er nå ferdig utbygd med lynraskt fiberbredbånd. Vi håper de som har fått Altibox i hus er fornøyde med tjenestene. Ikke nøl med å kontakte vårt Kundesenter om…

Les mer
09okt 19

Fase 4: Installasjoner pågår

Alle de som har bestilt Altibox i prosjektområdet i Svartlia vil få tilbud om installasjon i løpet av oktober. I skrivende stund har 22 av 55 kunder i området fått…

Les mer
22sep 19

Fase 3: Fremdrift i Svartlia

Vår entreprenør i Svartlia, Scanmatic, jobber denne uka med blåsing og skjøting av fiber. Når dette er på plass kan de første kundene i området kobles opp på Altibox. Slik…

Les mer

Har du enda ikke bestilt fiber, men ønsker tilbud?

Meld interesse for fiber til ditt hjem her:

5 faser i fiberutbyggingen

Hva skjer fra du bestiller fiber til du kan ta tjenesten i bruk? Les mer om fasene i fiberutbygging her.

FASE 1: BESTILLING

FASE 1: BESTILLING

I denne fasen får du og naboene dine tilbud fra oss om fiberbredbånd. Vi kontakter alle vi kan bygge til i det området vi planlegger å bygge ut. Antall bestillinger avgjør om det blir utbygging.

Les mer…

FASE 2: PLANLEGGING

FASE 2: PLANLEGGING

I denne fasen planlegger vi når det kan bli fiberutbygging. Du får brev og SMS fra oss når vi vet når og om utbyggingen kan skje. Du kan også følge status for fiberutbygging der du bor på våre nettsider.

Les mer…

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

FASE 3: UTBYGGING OG EGENINNSATS

I denne fasen graver vi fiberkabelen frem til din eiendom. Du kan selv grave fiberrøret videre over eiendommen, eller la vår grave-entreprenør gjøre det for deg.

Les mer…

FASE 4: INSTALLASJON

FASE 4: INSTALLASJON

I denne fasen får du Altibox hjemmesentral installert i boligen din. En montør kontakter deg for å avtale tidspunkt for installasjon.

Les mer…

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

FASE 5: BRUK OG KUNDESERVICE

Takk for at du valgte Signal Bredbånd som fiberleverandør, og produkter fra Altibox. Her kan du lese mer om hvordan du kan få mest ut av ditt abonnement.

Les mer…

Svartlia

Back To Top